Ben bu İşe sarıldım ! (Plugin yazmak)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ve ayrıca Python dilini de öğrenmeniz size + olarak döner.
Dostum biz (ben) Python'a çocuk dili deriz, cidden fazla basit ve Java ile pek alakası yok daha çok JavaScripte benziyor Python yerine C++ gibi diller Java'ya benzediğinden + olarak dönecek, plugin yazmak için Java bilmeyede gerek yok aslında temelleri öğrenince basit tabi ki + olur sizin için.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Visual Basic ogrenmek java icin ise yaramaz :D ben visual basic biliomda ne oluo , java kadar zor deil :)

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Demekki sen ogrenememissin :) java ile visual arasinda cok bi fark yokdur javaninkodlari fazla zor deildir acikdir ama gorsellik neredeyse 0 dir gorslelligi kodlarla tasarlarsiniz visual ise bam baska birseydir visual uzerinde cogu dil kullanilabilir ancak eger kastettigin c dilleri ise ben c++ ve c# biliyorum ve kullanamiyacagim programlama dili yok ogrenmemmax 1 - 2 gunumu alir eger bir programlama dilini ogrenirseniz ki bu sıkı calismayla 2- 3 ay surecek bir donemdir kalan dilleri calismaniza bagli olarak 1 hafta gibi bir surede ogrenebilirsiniz

kisaca soylemek gerekirse bilmediginiz seylere yorum yapmayin lutfen :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Demekki sen ogrenememissin :) java ile visual arasinda cok bi fark yokdur javaninkodlari fazla zor deildir acikdir ama gorsellik neredeyse 0 dir gorslelligi kodlarla tasarlarsiniz visual ise bam baska birseydir visual uzerinde cogu dil kullanilabilir ancak eger kastettigin c dilleri ise ben c++ ve c# biliyorum ve kullanamiyacagim programlama dili yok ogrenmemmax 1 - 2 gunumu alir eger bir programlama dilini ogrenirseniz ki bu sıkı calismayla 2- 3 ay surecek bir donemdir kalan dilleri calismaniza bagli olarak 1 hafta gibi bir surede ogrenebilirsiniz

kisaca soylemek gerekirse bilmediginiz seylere yorum yapmayin lutfen :)

kullanamayacağım programlama dili yok öğrenmem en fazla 1 - 2 günümü alır,
Programlama günümüzde çok kolay bir hal aldı haklısın, fakat bu yorum çok yanlış. Bir programlama dili öğrenmek demek %100 bilmektir, tüm variableler statementsler vs. Tabi ki bunlar 1-2 günde öğrenilmez en az diyorum 1 hafta lazım bu 4 ay bile olabilir, ve bazı diller vardır ölsen de öğrenemezsin adı r ile başlayan bir tane vardı, öyle if else falan yoktu hadi onu geçtim eski günlere dönelim, kod dönüştürücüler yokken 01'ler ile kod yazılıyordu haberin var mı? Ve günümüzde hala 01'ler ile kodlamalar yapabilenler var, senin javada yaptığın tek şey if yazıp programın onu 01 kombinasyonlarına göre dağıtması. Senin hayatta öğrenemeyeceğin diller var yani, forumun yaş seviyesi düşük en fazla 20 yaşındasın diyebilirim ve kullanamayacağım programla dili yok diyen ilk insansın, uzman coderler bile bu sözü söylemiyor çünkü yapamaz, nasıl desem eğer hala bu sözü söylüyorsan aşırı derecede egosunu tatmin etmeye çalışan bir çaylaksın.[/quote]

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kullanamayacağım programlama dili yok öğrenmem en fazla 1 - 2 günümü alır,
Programlama günümüzde çok kolay bir hal aldı haklısın, fakat bu yorum çok yanlış. Bir programlama dili öğrenmek demek %100 bilmektir, tüm variableler statementsler vs. Tabi ki bunlar 1-2 günde öğrenilmez en az diyorum 1 hafta lazım bu 4 ay bile olabilir, ve bazı diller vardır ölsen de öğrenemezsin adı r ile başlayan bir tane vardı, öyle if else falan yoktu hadi onu geçtim eski günlere dönelim, kod dönüştürücüler yokken 01'ler ile kod yazılıyordu haberin var mı? Ve günümüzde hala 01'ler ile kodlamalar yapabilenler var, senin javada yaptığın tek şey if yazıp programın onu 01 kombinasyonlarına göre dağıtması. Senin hayatta öğrenemeyeceğin diller var yani, forumun yaş seviyesi düşük en fazla 20 yaşındasın diyebilirim ve kullanamayacağım programla dili yok diyen ilk insansın, uzman coderler bile bu sözü söylemiyor çünkü yapamaz, nasıl desem eğer hala bu sözü söylüyorsan aşırı derecede çaylaksın.[DOUBLEPOST=1393597590,1393597489][/DOUBLEPOST]
Orda anlatmaya calisilan bambaska bise programlama dillerinin hepsi birbirine benzer 01 lerle kodlama programlama dili sayilmaz daha cok donanim dilidir emin ol hepsinin mantigini senden cok daha iyi biliyorum neyse suan mesgulum androide basladim program yaziyorum iyi forumlar :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Orda anlatmaya calisilan bambaska bise programlama dillerinin hepsi birbirine benzer 01 lerle kodlama programlama dili sayilmaz daha cok donanim dilidir emin hepsinin mantigini senden cok daha iyi biliyorum neyse suan mesgulum androide basladim program yaziyorum iyi forumlar :)

Senin yazdığın her şey 01'ler ile ifade ediliyor bilgisayarın .exe uzantılı dosyaları çalıştırırken açacağı dildir, sen bir plugin yazıp kaydettiğinde bilgisayar onu açarken 01'lere dönüştürüyor, tahmin ettiğim gibi Egosunu tatmin edemeyen bir çaylaksın. Neden mi, 1. buna kabullenemeyip 01'in bana ne olduğunu anlatman 2. androide basladim program yaziyorum iyi forumlar :) bu mesajın, unutma herkes program yazabilir fakat bunun uzmanı olmak zorunda değil.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Offf offf valla ugrasamicam senle ben orda programlama 1 dili tam ogrendiginde diger dilleri ogrenmekde cok kolay olur manasinda dedim. Suan cidden mesgulum sabahdan beri program yaziyorum. 01 ler donanimin (ornegin islemci) veriyi anlamasi icindir yani 01 lere donanim anlasin die cevirilir suanda direk 01 leri kullanan hic bir programci yok 01 ler en son 1990 larda kullaniliyordu simdi hepsi kelimelere donusturuldu neyse lutfen daha fazla mesgul etme beni isim var iyi forumlar.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Offf offf valla ugrasamicam senle ben orda programlama 1 dili tam ogrendiginde diger dilleri ogrenmekde cok kolay olur manasinda dedim. Suan cidden mesgulum sabahdan beri program yaziyorum. 01 ler donanimin (ornegin islemci) veriyi anlamasi icindir yani 01 lere donanim anlasin die cevirilir suanda direk 01 leri kullanan hic bir programci yok 01 ler en son 1990 larda kullaniliyordu simdi hepsi kelimelere donusturuldu neyse lutfen daha fazla mesgul etme beni isim var iyi forumlar.

01'ler kapalı ve açığı gösterir aynı Minecraft'da bir redstone devresi yapar gibi, bilgisayarın donanımsal kodlaması diyebilirsin yanlış bir terim olmaz fakat kodlama değildir bu benim demeye çalıştığım senin istediğin kadar uğraşsanda bilemeyeceğin dillerdir, örnek vermek isterdim fakat adı cidden aklımda değil. Bu arada 01'li kodlamalara Binary Codes denir bi ara uğraşmıştım sıkıcı bir şey @AxcelaD @Toby Meep gibi kişiler bilir 6 bit bir hesap makinesi yapmıştım en son 4 işlem yapabilen bu arada günümüzde bu hala kullanılmakta Redstonede bile bu Binary Codes kullanılır örneğin bir hesap makinesi yaparken 0001 = 1 gibi neyse uzatmayacağım herkes Android SDK'sı indirip Eclipse ile program yazabilir fakat %100 bilen sayı Milyonda yüz falandır.
Öğrenmek istersen

Rakamları Öğrenmek istersen

Bu arada unutmadan, program yazıyorum diye çok havalara girmeni tavsiye etmiyorum Offf offf valla ugrasamicam senle tarzında mesajlar sadece seni burnu kalkık biri olarak gösterecektir, kavgayı uzatmak istemiyorum forumda süresiz uzaklaştırma almamak için, diyeceğim daha öğreneceğin çok şey var kendini uzman gibi göstermene gerek yok.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadasim binarynin ne oldugunu gayet iyi biliyorum suan senin yaptigin hava atmaya calismak cidden saat 11den beri programla ugrasiyorum ve kafam iyi o yuzden tam olarak ne dedigimi bile bilmiyorum eger nasil biri oldugumu nerak ediyorsan @Darkness93 veya @thebaros24 e sorabilirsin.