Kardeş Acısı ve Kavuşma

Mapı nasıl buldunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 0 0.0%
  • İyi

• Kötü

• Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    1

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizlere yaptığım bir mapı tanıtacağım...

HİKAYE

Siz bir iksircisiniz ve sizin bu özelliğinizden yararlanmak istiyorlar.Ardından sizi bir zindana tıkıyorlar.Fakat siz kopyalama iksirini yapıyorsunuz.Etraftaki güvenlikler sizin yerinize kopyanızı görüyorlar ve siz de bu süre içerisinde tünel kazarak zindandan kaçıyorsunuz.Ailenizin nerede olduğunu bilmiyorsunuz.Öğrenmenizin tek yolu eve gidebilmek...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LİNK

VİRÜSTOTAL

LÜTFEN BARIŞÇIL MODDA OYNAMAYIN...

NOT:Bu benim ilk mapım.Eğer hatam olursa ya da öneriniz olursa lütfen söyleyin.
NOT:Lütfen mapı oynayınca ankete oy verin.

Son düzenleme:

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D[DOUBLEPOST=1395237389,1395236872][/DOUBLEPOST]Mapta öldükten sonra spawn sorunları yaşanabiliyor.O yüzden ölmeyin :)

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş şimdi bitirdim map çok güzeldi fakat mezarın orda bulduğum kitap'ta chest'in altını kaz diyor hem üstteki hemde mezarın içindeki chest'in altını kazdım hiçbir şey çıkmadı :D Bende orda bi yerde maden vardı oraya girdim baktım bi taş parlıyor kazma yapıp kırdım vagon seyahati yerine kadar yürüdüm sonra gökyüzündeki mekana çıktım :D

Sonununda daha aksiyonlu bir şey olmasını beklerdim :)

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1395238193,1395238159][/DOUBLEPOST]
Kardeş şimdi bitirdim map çok güzeldi fakat mezarın orda bulduğum kitap'ta chest'in altını kaz diyor hem üstteki hemde mezarın içindeki chest'in altını kazdım hiçbir şey çıkmadı :D Bende orda bi yerde maden vardı oraya girdim baktım bi taş parlıyor kazma yapıp kırdım vagon seyahati yerine kadar yürüdüm sonra gökyüzündeki mekana çıktım :D

Sonununda daha aksiyonlu bir şey olmasını beklerdim :)

Mapı beğenmene sevinidim.Mezarın içindeki kitapta aşağıyı kaz diyor.Az önce kontrol ettim.Fakat kazınca bir oda çıkıyor.Biraz az kazmış olabirsin bence.Yaklaşık 20 blok aşağıda.Orayı kolay kazılsın diye full kum yapacaktım ama unuttum :) Oraya kazma yap bence

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapteki bazı aşşağıya doğru kazma bölümlerini 2-3 block yapmışsında bende hem 4-5 block kazdım stone vs. çıktı. Dedim ben mi yanlış yapıyorum yoksa yapmayı mı unutmuş :D Neyse ben kolay yolunu buldum :D

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirme linki verilen konularda virüstotal şart , eğer konuna virüstotal eklemez isen ceza alabilirsin ^_^