High School DxD;New Story

Devam Etsin Mi?

• Etsin Beğendim.

Kullanılan: 3 100.0%
  • Etmesin İğrenç Olmuş Boğkkkk

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Uzunnnn (Çok Uzun) Süredir Bu Hikayenin Üstünde Çalışıyordum.Pek Minecraft İle İlgili Olmadı Ama Paylaşabileceğim Bir Yer Olmadığı İçin Buraya Paylaştım (Admin Duy Sesimi :D)Neyse Manyaklaşmaya Gerek Yok.Ecchi Yok Bu Arada Haberiniz Olsun.Olsa Paylaşmazdım :D
Neyse İyi Okumalar:
High School DxD;New Story
Bölüm 0:Kollarda Ölüm
“Y...Y...Yetiştim Değil Mi?”Diye Sordu Acı İçinde Issei
“Evet...Evet Yetiştin..”Dedi Rias.
Her Tarafı Yara Bere İçinde Kalmıştı Issei’nin Hem Fiziksel Hemde Ruhsal Verdiği Savaş Kazanılmıştı.Ama Çok Canı Yanıyordu...Belliydi.
“Acıyor...Ama...En Azından Sevdiğim Kişinin Kollarında Ölüyorum...”Dedi Issei.Gülümsüyordu.
Rias İlk Önce Şaşırdı.Sonra Gözleri Yaşardı.
“Bunu Söyledikten Sonra Ölemessin!” Diye Bağırmaya Başladı Rias “Daha Beni Bir Randevuya Cıkarmadın...Daha Sana Bu Yaptığın Aptallık Yüzünden Kızamadım...Daha...”Gözlerinden Yaşlar Süzülüyordu
Gülümsüyordu Issei.
“Merak Etme...Bir Piyonunu Kaybetsen Ne Olmuş”Dedi Gülmeye Çalışarak.Ama Canı Çok Yandığı İçin Yapamadı.
“Kapa Çeneni!”Diye Bağırdı Rias. “Sen Benim Tek Piyonumsun.”
Binbir Zorlukla Gözlerine Baktı Issei. “Ağlama”Dedi. “En Azından Ölürken Seni Gülümseyerek Görmek İsterim.”
“Kapa Çeneni!”Diye Yineledi Rias.
Bir Kez Daha Gülümsedi Issei.Gözlerinden Kayan Bir Damla Yaş,Rias’ın Ellerine Düştü.
“Elveda...Başkanım”Dedi Issei.Sonra Boynu Yana Düştü.Rias İlk Önce Şaşırdı.Sonra Hüngür Hüngür Ağlayarak Issei’nin Cesedine Sarıldı.Gözyaşları Issei’nin Kanına Karışıp Yere Damlıyordu.

Bölüm 1:Geri Dönüş
Issei Klüp Odasında,Bir Koltuğa Yatırılmış,Etrafında Yaklaşık 350 Şeytan Toplanmıştı.Bazılarının Ellerinden Yeşil Bir Işık Saçılıyor.Bazıları İse Endişeyle Issei’ye Bakıyordu.
Rias İse Issei’nin Yattığı Koltuğun Baş Kısmına Oturmuş,Issei’nin Başını Okşuyordu.Gözleri Ağlamak Şişmişti.Abisine Baktı.
“İyileşecek...Uzun Sürecek Ama İyileşecek”Dedi Abisi Lucifer.
“Nereden Biliyorsun?”Diye Sordu Rias.
“Biliyorum Çünkü...O Kızıl Ejderin Taşıyıcısı...Böyle Basit Şeylerden Ölmez.”Dedi Lucifer
“Basit Mi?!?!?!”Diye Sordu Şaşkınlıkla Abisine Rias. “Sana İnanamıyorum Vücüdunun Her Bölgesinde Ya Yanık Yada Kesik İzi Var”
O Sırada Şeytanlar Şaşkınlıkla Issei’ye Baktılar.Yavaşca Gözlerini Açtı Issei.İlk Gördüğü Şey Klüp Odasının Tavanı Oldu.Sonra Yavaşca Kalktı.Birkaç Kez Öksürdü.Ağzından Birkaç Damla Kan Aktı.Şeytanlardan Biri Onu Geri Yatırdı.
Sonra Issei Rias’a Baktı.Rias Şaşkınlıkla Ona Bakıyor,Uyandığına İnanamıyordu.
“Sen...Sen...Seni...Seni Aptal”Diye Sarıldı Ona Hızla Rias.
İlk Önce Şaşırdı Issei.Sonra Anlayışla Gülümsedi.
Lucifer Hayatında 3. Kez Gülümsedi.Rias’ın Onu Sevdiği Artık Reddedilemez Bir Gerçekti.
“Senin İçin Ne Kadar Endişelendik Biliyor Musun?”Diye Sordu Akeno Ona.Cümlelerinin Başında “Aman Aman” Kullanmıyorsa Ciddiydi.
“Şimdilik...”Dedi Lucifer. “Sizi Biraz Yanlız Bırakıyoruz”
“T...Teşşekürler”Dedi Issei.
Odadan Herkes Dışarı Çıkınca Sadece Issei Ve Rias Kalmıştı.
“Hey..”Dedi Issei Rias’a
“Çok Korktum...Hele O Söylediklerinden Sonra...Gerçekten Geri Dönmek İstemediğini Düşündüm...Sen Ölseydin Ben Ne Yapardım?”Diye Sordu Rias.
Bir Kaç Kez Öksürdü Issei.Her Öksürdüğünde Ağzından Kan Akıyordu.
“Bunu...Sakın...Bir...Daha...Söyleme”Dedi Issei Öksürüklerle Boğuşurken
“Neyi?”Diye Sordu Rias
“ “Geri Dönmek İstemediğini Düşündüm” Kısmını...Senle Hep Beraber Olmak İstiyorum”Dedi Issei.
Gözlerinden Gelen Yaşlarından Durduramıyordu Rias.
“Biliyorsun Phenix Bununla Yetinmeyecek...Ayrıca Boosted Gear’ını Kullanmak Zorundan Değilsin.”Dedi Rias
Koluna Baktı Issei.
“Bu Boosted Gear Değil...Ejdere Kolumu Sattım.”Dedi Issei.
Başını Kaldırdı Rias.İlgilenemiyecek Ve Saklanamayacak Bir Şey Değildi Ama...
“Peki Tekrar Gelirse Ne Yapacaksın?”Diye Sordu Rias
Yavaşca Oturdu Issei.
“Ehhh...Bir Dahakine Diğer Kolum...Bir Dahakine Bacağım...Ta Ki Phenix Vazgeçene Kadar...”Dedi Gülerek
Tekrar Sarıldı Ona Rias.
“Bir Süreliğine Size Taşınacağım...Sorun Olur Mu?”Diye Sordu Ona

“Pekala...Sorun Olmaz...Sanırım”Dedi Issei
“Aileni Dert Ediyorsan...İkna Olacaklarına Eminim..”Dedi Rias
“Seni Şeytan Kız”Dedi Gülerek Issei
“Sanki Senin Eksik Bir Tarafın Var Da!”Dedi Üç Günden Beri İlk Defa Gülerken Rias.
Devamı Gelecek Beğenilirse

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İzlemiştim High School DxD'yide bence sonunda zarar gelmiyordu Issei'ye mutluca gidiorlardı ordan devam ettirebilirdin.Güzel olmuş.

Not: Ecchisiz olmuyor yaw :-D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ecchi yoksa ben kaçar.:D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlemiştim High School DxD'yide bence sonunda zarar gelmiyordu Issei'ye mutluca gidiorlardı ordan devam ettirebilirdin.Güzel olmuş.

Dediğim Gibi Aynısı Değil
...dedi Rias
...dedi Issei kısımları fena :D
Genelde Bir Kavga vb. Şeyler Oluyo :D
Ecchi yoksa ben kaçar.:D

Bendensin Ama Bklemede Kal Bro :D[DOUBLEPOST=1395592174,1395592004][/DOUBLEPOST]

Ha Bu Arada Biliyorum Sonunu...Ama Ordan Sonra Devam Ettirecek Bir Şey Kalmadı...Vanishing Dragon Felan Ölünce...(Spoiler'ın Son Nıktısı :D )

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Aynısı Değil

Genelde Bir Kavga vb. Şeyler Oluyo :D

Bendensin Ama Bklemede Kal Bro :D[DOUBLEPOST=1395592174,1395592004][/DOUBLEPOST]
Ha Bu Arada Biliyorum Sonunu...Ama Ordan Sonra Devam Ettirecek Bir Şey Kalmadı...Vanishing Dragon Felan Ölünce...(Spoiler'ın Son Nıktısı :D )

Yada sonraki seriden High School DxD News miydi neydi onun sonundan devam ettirebilirdin.Not: Uyarı yemezsen ecchi koy :D :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yazmadan duramayacagim evde ne olacağı malum :D

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( yaa sansürlü yaz bari :'(

Abi Bitmek Üzere...Başka Hikayeye Başlıcam...Söz O Biraz Senin Dediğinden Olcak :D[DOUBLEPOST=1395596574,1395596520][/DOUBLEPOST]Ama Yayınlıyacagım kısım bitecek...Yani Ben 6 Vol.Yapmayı Düşünüyorum Ve Her Vol'de 2 Bölüm Buluncak

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Abi Bitmek Üzere...Başka Hikayeye Başlıcam...Söz O Biraz Senin Dediğinden Olcak :D[DOUBLEPOST=1395596574,1395596520][/DOUBLEPOST]Ama Yayınlıyacagım kısım bitecek...Yani Ben 6 Vol.Yapmayı Düşünüyorum Ve Her Vol'de 2 Bölüm Buluncak
tamam beklemedeyim (içerik uygunsuz olabileceği için kaldrırıldı)