Bıçak Sanatı [Hikaye]

KaanEser

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
180 Yıl Önce..

Jack'in Savaşmaya Hiç Niyeti Yoktu Fakat Rick Ve Xeph , Saldırıya Hazırlardı. Ender Dragon Yeni Doğmuştu Fakat Tanrılığı Küçücük Bir Ejdere Bırakacak Değillerdi. Xeph Görevi Üstlendi Ve Saldırıya Geçti. Fakat Unuttuğu Bir Şey Vardı.. Ejderin Alevi Onu Yaktı. Karanlık Olan Alev Yanmıyordu Fakat Acı Verdiği Her Halinden Belliydi. Xeph Kontrolünü Kaybetti Ve Yanındaki Rick Ve Jack'e Aynı Anda Çarptı. Bir Anda Büyük Patlamayla Beraber 3'ü De Yanarak İskeletlerini Ortaya Çıkardılar. Sonrasında..

Günümüz

Sam Her Zamanki Gibi Erkenciydi. Hava Güneşliydi. Bu Havada Yağmur Yağması Olağan Dışı Olurdu. Hemen Yanındaki Yatakta Uyuyan Buck'ı Uyandırdı. Buck'ın Uyanması Gerçekten Çok Geç Olurdu Çünkü Yatak Ona Her Zaman Rahatlık Verirdi. Köyde Herkes Sakindi. Fakat Tek Kötü Olan Şey , Sam Ve Buck'ın Köyden Taşınması Olurdu Ki Oldu. Köyden Taşınmak Zorunda Kaldılar. Yeni Bir Yere Taşınabilirlerdi. Fakat Ötedeki Köy Hemen Hemen 10 Günü Alırdı. Yola Direnip 6-7 Güne Düşürebilmeleri Umutları Vardı. Buck Nihayet Uyandı. Biraz Düşündü , Sonra Köyden Taşınacağını Hatırladı Ve Hızla Eşyalarına Yöneldi. Taştan Yapma Kılıcına Çok Önem Verirdi. O Kadar Çok Can Yakmasa da Can Acıtabiliyordu. Sam , Buck'tan 2 Yaş Küçüktü. Fakat Aklıyla Zaman Zaman Buck'ı Geçiyordu. Genelde Avdan Çok Madencilikte Önem Verirdi. Ama Avda Da Buck'a Üstünlüğünü Koruyordu. Buck Ve Sam Eşyalarını Hızlıca Topladıktan Sonra Dışarıya Çıktılar. Köyün Sonuna Geldiklerinde Köye Tekrardan Baktılar. Buck Müdahale Etmeseydi Halen Orada Duruyorlardı..

3 Gün Sonra..

Sam Ve Buck Hiç Tahmin Etmedikleri Bir Yere Rastlamışlardı. Krallık. Köye Geçmek İçin Krallıktan Geçmek Gerekiyordu. Aslında Vazgeçip Diğer Yolları Deneyebilirlerdi Fakat , İçlerindeki Savaşçı Ruh Buna Engel Olmadı. Şimdi İse Krallığın Başında Bir Han Aramaya Başlamışlardı Hızlıca.
Buck:
-Hey Sam , Şu Han'a Bak! Hem Ucuz Hem De Kaliteli Gibi Değil Mi ?
Sam:
-Sanırım. Peki Adı Neymiş ? ''Xeph Hanı''. İlginç.
Sam Ve Buck İçeri Girmişlerdi. Birkaç Dakika İçerisinde Yerleştiler. Gün Batıyordu. Neyse ki Yattıkları Oda , Güneşin Batışını Gören Bir Odaydı. Günbatımını İzleyerek Yattılar..

Devam Edecek..
Beğendiyseniz Lütfen Yorum Yapın :)

KaanEser

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sağ Ol :) Yeni Bölüm Gelir Birazdan..[DOUBLEPOST=1396172371,1396169304][/DOUBLEPOST]4. Gün..

Sam Ve Buck Uyandıklarında Karşılarında Şövalyelerle Karşılaştılar. Şövalyeler Onları Yaka Paça Kralın Kalesine Götürdüler. Sam Ve Buck'ın Yerli Olmadıklarını Anlamışlardı Demek. Buck Ve Sam Asılacaklarını Öğrendiklerinde Şoke Olmuşlardı. Onları Yerin Altındaki Hapse Tıktılar. İlk Önce 3 Dakika Boyunca Yardım Çağrısı Yaptılar , Fakat Pek Bir Yararı Olduğu Söylenemezdi. Sonra Sustular. Sam'in Gözyaşları Ağzına Kadar Gelmişti. Gözlerini Hızlıca Silip Yukarıdaki Demir Parmaklıklardan Dışarıya Doğru Baktı. Köylüler Rutin İşlerinin Sonlarına Gelmişti. Hava Kararıyordu.
Buck:
-Sam .. Dostum. Eğer Ölürsek , Ki Öleceğiz.. Seni Çok Seviyorum Dostum.
Sam:
-Ben De Seni Buck. Ben De Seni..
Buck:
-Ben Biraz Kestireceğim..
Sam:
-İyi Uykular Dostum..
Sanırım Bugünkü Son Sözleri Olacaktı. Çünkü Yarın Asılacaklardı. Birden Bir Patlama Oldu. Krallığın Tam Merkezinde Bir Portal Açılmıştı! Köylülerin Birkaçı Kaçışmaya Ve Bağırmaya Çalışıyorlardı. Sam Hemen Buck'a Doğruldu. Hızlıca Uyandırdı.
Sam:
-Buck! Hadi Uyan! Şuraya Bak! Bir Patlama Oldu!
Buck:
-Hani Nerede ?
Buck Dışarı Baktığında Kaskatı Kesilmişti. Dışarıda Ne Olduğunu Merak Eden Sam , Buck'a Sorular Sorup Duruyordu Fakat Buck Tek Kelime Bile Edemedi. Sonra Bir Patlama Daha Oldu Ve Buck Havaya Sıçrayıp İçerideki Demir Parmaklıklara Çarptı. Dışarıya Bakan Demir Parmaklık Da Çöküp Yere Düşmüştü. Buck Hızlıca Çarptı Ve Acı İçinde Kıvrandı. Kanaması Vardı. Sam Hızla Ona Koştu.
Sam:
-Buck! Buck! Hayır ! Dayan Buck! Dayan! Gardiyan! Gardiyan Acil Durum! Yardım Edin!
Buck:
-Sam .. Ejder. Kara Bir Ejder. (Öksürerek) Hoş-Hoşça-Kal Dos-Dostum..
Buck Oracıkta Ölmüştü. Sam'in Gözünden Yaşlar Seller Gibi Akıyordu Gözünden. Demir Parmaklıktan Bir Demir Kopmuştu. Hemen Onu Eline Aldı Ve Yukarıdaki Demir Parmaklıktan Zorlukla Dışarı Çıktı. Koca Bir Ejder Orada Duruyordu. Şövalyeler Komutlara Uyarak Kalkan Veya Hücum Yapıyorlardı. Onlara Komut Veren İse.. Bir Kızdı! Ejder Alevlerini Sertçe Onlara Savuruyordu. Kollarını Da Haraket Ettirince Onu Yere Devirmek Oldukça Zor Olacaktı. Sam , Ejderin Çıktığı Portal'a Baktı. Demiri Sıkıca Kavradı. Belki Portal'ı Kırarsa Ejder Portala Geri Dönerdi. Hızla Portal'a Koştu. Demirle Sert Bir Darbe İndirdi. Portal Kırılmıştı! Ejder Can Havliyle Portal'a Geri Geldi Ve Girdi. Sonra Portal Hafif Bir Patlamayla Kayboldu. Tüm Şövalyeler Zırhlarını İndirdiler. Komutacıları Hafifçe Sam'e Doğru Yaklaştı.
Komutacı:
-Merhaba Genç Şövalye. Efsanevi Ender Dragon'dan Bizi Kurtardın. Şimdilik Sana Minnettarız.
Sam:
-Be-Benim Adım S-Sam. Sizink..
Komutacı:
-Yunie. Adım Yunie.
Sam:
-Bu Ender Dragon Da Ne Oluyor?
Yunie:
-Efsanevi Bir Ejder. Biz Bile Varlığından Emin Değildik. Fakat Nasıl Olduysa Buraya Geldi. Efsaneye Göre Bir Yere Bağlandıysa Saldırmaktan Çekinmez. Geri Gelecektir.
Sam:
-O Zaman Geri Dönersiniz Siz De.
Yunie:
-Hayır. Döneriz. Bize Katıl Sam. Şövalye Ol.
Sam:
-Ne-Ne Diyeceğimi Bilemiyorum...

Devam Edecek..
Beğendiyseniz Lütfen Yorum Yapın Ve Yorumu Beğenin :)