[Android]Sumotori Dreams Nedir? Nasıl Bir Oyundur?

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sumotori Dreams Bir Güreş Oyunudur.Bu Oyunda Mavi Ve Gri İki Adet Gurescimiz vardır.Oyun Tamamen Eglence Üzerine Kurulmuş Bloklardan Oluşan İki Karekterin Düşe Kalka Ordan Oraya Zıpladıgı Bir Oyundur ( Oyunda Düsen Kisi Kaybeder Fakat Düstükten Sonra Rematch Tusuna Basmassaniz Kalkip Devam Edebilirsiniz.)Dedigim Gibi Oyunun Amaci Rakibi Dusurmek Oyunun Suanki Surumunde Harita Degistirme Mevcut.
Bu Fotograftaki Arena Oyunun İlk Haritasidir Haritada Gordugunuz Kenardaki Duvarlar Kirilabiliyor.Fotografta Gordugunuz Alt Ok Tusuna Basili Tutarsani Egilir birakirsaniz Ziplar Yukari Ok Tusu İleri Goturur iki el resmi olan tua itler tek el resmi olan tus vurur Oyunu Tek Basiniza Oynama 2 Kisi İle Oynama Ve Gurescilerin Kendi Basina Gurestigi 3 mod vardir . Tek Kisilikte Mavi Guresci İle Oynarsiniz Ve Gri Guresciyi Dusurmeye Calisirsiniz 2 Kisilikte Arkadasinizi Dusurmeye Calisirsiniz 3. Modda İse Gurescileri İzlersiniz Kendileri Guresirler.Umarim Konu Aciklayici Olmustur.Oyun Google Play Store 2TL Dir İnternette APK lari Mevcuttur.
Alinti Degildir Fotograf Bana Aittir Guzel Bir Sahne Oldugu İcin Fotografi Paylasmak İstedim Bari Oyunu da Anlatayim Dedim. :)

Avea İn Touch 3 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit Yeni Fotoğraflar:
Son fotpgrafta mavi karakter bugda Far ediliyordur zaten
NOT:ilk 3 Fotograf Google Play Store Dan Alıntıdır.

Avea İn Touch 3 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi