Radyo Programı - Schaffer79 - Güncel V 1.0

İşinize Yaradı mı ?

• İşime yaradı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eh biraz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
M

MUHDE

Ziyaretçi
Preacher_Generic: Acaba setupu kurdunuz mu yoksa direk mi açtınız? Kullanan arkadaşlarda bir hata çıkmadı internet hızınıza görede açılma süresi değişebilir.
MUHDE: Exe halinde kurucuna bazı şeyler yüklenmiyor öyle yapmak isterdim :D
Ayrıca framework kodlamalarıyla yapmışsın frame work yüklemeye çalışıyor kendi haline şuanda 5 dakikadır bekliyorum hala yüklemenin yüzde 33 ünde kaldı bence sen baştan kodla bunu zaten zor bir şey deil indir visual studio 2010 hallet.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca framework kodlamalarıyla yapmışsın frame work yüklemeye çalışıyor kendi haline şuanda 5 dakikadır bekliyorum hala yüklemenin yüzde 33 ünde kaldı bence sen baştan kodla bunu zaten zor bir şey deil indir visual studio 2010 hallet.
Kullandığım program Visual Studio zaten, Framework Visual Studioda yapılan .exe uzantılı dosyaları açmak için gerekiyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Kullandığım program Visual Studio zaten, Framework Visual Studioda yapılan .exe uzantılı dosyaları açmak için gerekiyor.
Nihayet indi her şey framework gerektiriyor die bir kural yok belki ordan 2 button 2 script bağlaman için gerekiyor ancak dediğim gibi kullanan kişide illa olması gibi bir durum yok

Ayrıca bu setup bir şey yüklüyormu pc ye framework haric ?

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Preacher_Generic: Acaba setupu kurdunuz mu yoksa direk mi açtınız? Kullanan arkadaşlarda bir hata çıkmadı internet hızınıza görede açılma süresi değişebilir.
MUHDE: Exe halinde kurucuna bazı şeyler yüklenmiyor öyle yapmak isterdim :D
Setupu Kurdum. + 100MBS SuperOnline Var.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yerel disk C>Documents and Settings>Sizinnickiniz>Local setting gizli dosyaları göstermeniz lazım.>Apps>2.0

Buraya neden koydun onu anlamadım bulamasınlar falanmı die

Ayrıca uygulama hatası veriyor exe ye tıklayınca.

Dosyayı silmeniz için taskmgr den D ile başlayan bir programı kapatmanız gerekiyor

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yerel disk C>Documents and Settings>Sizinnickiniz>Local setting gizli dosyaları göstermeniz lazım.>Apps>2.0

Buraya neden koydun onu anlamadım bulamasınlar falanmı die

Ayrıca uygulama hatası veriyor exe ye tıklayınca.

Dosyayı silmeniz için taskmgr den D ile başlayan bir programı kapatmanız gerekiyor
Ben direk publish ettim vallahi ayar yapmayı bile bilmiyorum VB'ye yeni başladım, programı başlat menüsüne kaydediyor o kadarını biliyorum :p