Minecraft Aşırı Kasıyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Optifine kurduysan ek ayarlar ekleniyor.. onlara da bak istersen.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
razer game booster dene ayarla ayarlarını işe yarıyor.. ama bi eski bi de yeni sürümü var yenisinin türkçe desteği yok dikkat et..

Game Boosterler kesinlikle kullanılması bilgisayar için zararlı şeylerdir, bilgisayarınızı yüksek performansta çalıştırmak için donanımınıza yükleneceğinden dah fazla yüklenir. Bu kasmayı azaltabilir fakat bilgisayarın ömrünü çok büyük bir miktarda azaltır. Minecraft Ram değilde Ekran Kartına daha çok bakıyor açıkcası, ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Game Boosterler kesinlikle kullanılması bilgisayar için zararlı şeylerdir, bilgisayarınızı yüksek performansta çalıştırmak için donanımınıza yükleneceğinden dah fazla yüklenir. Bu kasmayı azaltabilir fakat bilgisayarın ömrünü çok büyük bir miktarda azaltır. Minecraft Ram değilde Ekran Kartına daha çok bakıyor açıkcası, ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
ilk yorumu tamamen okumuş olsaydın ekran kartını sormazdın.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ramla alakası pek yok minecraft en yeni ekran kartlarını kullanıyor benimkide bozulmuştu pc garantiye gitti getirdiklerinde nvidia yapmışlar ekran kartını (ben fan arızası diye gönderdiydim) sonra neyse dedik bi baktım mc acmıo kasıor zar zor aclıyor tekrar gönderdik bu sefer eski amd radeonumu tekrar takdsınlar die takıp geri gönderdiler bize sonra oyun kasmadan calıstı nvidia minecraft icin eski kalııyor illa nvidia diyosan en yeni nvidia gtx 750 foccemi ne öle yeni nvidia ekran kartları var onlardan alıocan eger eski nvidia ekran kartın varsa o zaman calıştırmaz valla cözüm bu ben sana söyleyim

xHellMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Ram'in İyi 8 GB Ram Ozaman Şunu Yapıcaksın :
Bilgisayar Sağ Tıkla Özellikler'de>Oradan 'Gelişmiş sistem ayarları'na gir.>Oradan 'Ortam Değişkenlerin'e Gir.>Buradan Yukarıdaki Yeni'ye Bas.
Burada
Değişken Adı : _JAVA_OPTIONS
Değiken Değeri : -Xmx1400m -Xms1400m
Yapıp Tamam'de Minecraft'a Gir. Eğer Açılmazsa PC Rami Çok Kullanıyordur Açılıyorsa Sıkıntısız Oynarsın :)

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Ram'in İyi 8 GB Ram Ozaman Şunu Yapıcaksın :
Bilgisayar Sağ Tıkla Özellikler'de>Oradan 'Gelişmiş sistem ayarları'na gir.>Oradan 'Ortam Değişkenlerin'e Gir.>Buradan Yukarıdaki Yeni'ye Bas.
Burada
Değiken Değeri : -Xmx1400m -Xms1400m
Yapıp Tamam'de Minecraft'a Gir. Eğer Açılmazsa PC Rami Çok Kullanıyordur Açılıyorsa Sıkıntısız Oynarsın :)
[DOUBLEPOST=1399556196,1399555546][/DOUBLEPOST]kardeş dediğini yaptım, minecraft açıldı ama hala kasıyor.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Gerçekten ekran kartı masasında.
Senin dediğin Onboard Ekran kartıdır, bilgisayarın kendi parçasıdır genelde tüm bilgisayarlarda olan bu parça ekran kartı görevi görür tabi ki çok kötü bir biçimde. Minecraft'ı bu kartla oynayamaz, oynasa bile alacağı rekor FPS 10 olur.

xHellMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1399556196,1399555546][/DOUBLEPOST]kardeş dediğini yaptım, minecraft açıldı ama hala kasıyor.
Kardeş Ozaman Bide Bunu Dene :
Değiken Değeri : -Xmx2000m -Xms2000m

2000 Olan Yer Kaç GB Ram Vericenizi Söyliyor Kafana Göre Yapabilirsin Nekadar İstiyorsan.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin Onboard Ekran kartıdır, bilgisayarın kendi parçasıdır genelde tüm bilgisayarlarda olan bu parça ekran kartı görevi görür tabi ki çok kötü bir biçimde. Minecraft'ı bu kartla oynayamaz, oynasa bile alacağı rekor FPS 10 olur.
sen intel HD Graphics 4600 ün hızını görmedin galiba...