Yalnızca Minecraft 1.12.2 sürümünde denenmiştir.
Oyununuzda hile korumanızı geçen oyuncular mı var? Göremediğiniz veya gözden kaçan bir kaç şey için bu Skript birebir.
Oyuncularınızın tespit ettiği kişileri görebilir ve onlara gerekli işlemleri uygulayabilirsiniz.
Gereksinimler:
Skript +2.3
Skellet
TuSKe
SkQuery 4.1.1
Komutlar:
/rapor isim - Yetki gerektirmez. -
/raporlar (sayfa) - rapor.mod yetkisi gerektirir. -
Tanıtım:
Eklentide hata çıkabileceğini veya benzeri durumların olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Hataları ve isteklerinizi yorumlarda
bildirmeyi kesinlikle unutmayınız. Bu hem eklentinin gelişmesini sağlar hem de olağan hataları kapatacaktır.
Raporlanan kişileri yetkililerin hızlıca görebileceği bir sistemdir. Raporlar kitap üzerinden kategori seçerek yapılır.
Hem basit hem hızlı kullanımlı bir sistem amaçladım ki oyuncuların ve yetkililerin kullanımı basit olsun.
Yetkililer GUI ile etkileşim içinde hızlı işlemlerini yapabilirler.
Özellikler:
Gelişmiş rapor bilgileri %100
Etkileşimli GUI sistemi %100
Sınırsız GUI %100
Etkileşimli kitap sistemi %100
Config.yml desteği %0
MySQL desteği %20
Ceza sistemi %30 (şu an pek vaktim yok, yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız.)
Görseller:
Skript kodu:
TAB (2 space) olarak alınmıştır. Düzenleyecek olan kişiler ayarlarını ona göre değiştirbilirler.
Lütfen Skript kodunda oynama yapıldıktan sonra izinsiz paylaşmayınız.
Discord: Deichor#5757
Oyununuzda hile korumanızı geçen oyuncular mı var? Göremediğiniz veya gözden kaçan bir kaç şey için bu Skript birebir.
Oyuncularınızın tespit ettiği kişileri görebilir ve onlara gerekli işlemleri uygulayabilirsiniz.

Gereksinimler:
Skript +2.3
Skellet
TuSKe
SkQuery 4.1.1
Komutlar:
/rapor isim - Yetki gerektirmez. -
/raporlar (sayfa) - rapor.mod yetkisi gerektirir. -
Tanıtım:
Eklentide hata çıkabileceğini veya benzeri durumların olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Hataları ve isteklerinizi yorumlarda
bildirmeyi kesinlikle unutmayınız. Bu hem eklentinin gelişmesini sağlar hem de olağan hataları kapatacaktır.
Raporlanan kişileri yetkililerin hızlıca görebileceği bir sistemdir. Raporlar kitap üzerinden kategori seçerek yapılır.
Hem basit hem hızlı kullanımlı bir sistem amaçladım ki oyuncuların ve yetkililerin kullanımı basit olsun.
Yetkililer GUI ile etkileşim içinde hızlı işlemlerini yapabilirler.
Özellikler:
Gelişmiş rapor bilgileri %100
Etkileşimli GUI sistemi %100
Sınırsız GUI %100
Etkileşimli kitap sistemi %100
Config.yml desteği %0
MySQL desteği %20
Ceza sistemi %30 (şu an pek vaktim yok, yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız.)
Görseller:
Skript kodu:
TAB (2 space) olarak alınmıştır. Düzenleyecek olan kişiler ayarlarını ona göre değiştirbilirler.
Lütfen Skript kodunda oynama yapıldıktan sonra izinsiz paylaşmayınız.
Discord: Deichor#5757