Niye ?Korsan ise gelmem.
Şimdi, sen güzel bir sunucu açsan Minecraft'da. Haritası süper olsa. Haritanı çalsalar sonra "eğğğ haritamı çaldılarğğğ hırsızlarrğğ" diye ötmez misin?Niye ?
haritami niye calıyonuz derimŞimdi, sen güzel bir sunucu açsan Minecraft'da. Haritası süper olsa. Haritanı çalsalar sonra "eğğğ haritamı çaldılarğğğ hırsızlarrğğ" diye ötmez misin?
Ben de sana niye adamların oyununu çalıyorsun derim.haritami niye calıyonuz derim![]()
sende mi,necraftı crackli oynuyon o ne is o zaman ?Ben de sana niye adamların oyununu çalıyorsun derim.
Ben Minecraft oynamıyorum ki?sende mi,necraftı crackli oynuyon o ne is o zaman ?
ama oynuyormusun hiç oynamadınmıBen Minecraft oynamıyorum ki?
En son 6-7 ay önce oynadım. Crack olduğum ve sıkıldığım için bıraktım.ama oynuyormusun hiç oynamadınmı
?
e sonucta oynamısın simdide bana gelipte laf yapma !En son 6-7 ay önce oynadım. Crack olduğum ve sıkıldığım için bıraktım.
Hayatında orjinal oyun satın almadığına eminim.e sonucta oynamısın simdide bana gelipte laf yapma !
afterfall insanity extended edition satın aldım fiyatını unuttum baya oldu alalı ![DOUBLEPOST=1413107480,1413107383]Hayatında orjinal oyun satın almadığına eminim.
Abimin Kredi Kartı daha yeni !Afterfall InSanity Extended Edition Satın Alın
$4.99 USD
Sepete Ekle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
4.99 ehehe
Steam nick ve Origin nick ver bakalım ben kaç oyun almışım?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benimki de yeni. Ve baya oldu demiştin? Nasıl yeni acaba?Abimin Kredi Kartı daha yeni !nası oyun alalım daha
afterfall insanity extended edition satın aldım fiyatını unuttum baya oldu alalı ![DOUBLEPOST=1413107480,1413107383]