[GLOBAL Premium] SC-Riber.Games / P2W _olmayan_ EULA DOSTU SON SÜRÜM özel sistemlere sahip Üretici (Creative) Sunucusu!

SC_Riber

SC-Riber.Games
Mesajlar
279
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
228
Puanları
490
Ruh hali
Sunucu IP Adresi
MC.SC-Riber.Games
Oyun Sürümü
1.19.2
Sunucu Slotu
85
Sunucu Türü
Üretici
SCUretici
scüretici.png scgames.png

"Neden biz?"

Sürekli sıfırlanan, P2W sunucuların ötesine geçerek senelerdir bu sektördeyiz. Sunucunun kapanma riski olmadan son sürüm bir sunucuda oynamanız için kurulduk. Her zaman oyuncuyu düşünen yenilikçi ve modern fikirlerle gelişen ve gelişimine devam eden SC-Riber'ın kendine has sistemlerini deneyerek en iyi sunucunun hangisi olduğuna karar verin.

"Biz daha iyisini yapmadığımız sürece en iyisi bu."

İddialı bir söz değil mi? Hayır, SC-Riber kendine özgü özellikleriyle sunucuda oynarken zevkle zaman geçirebilir ve kendinize ait bir oyun yapısı oluşturup, diğer oyuncularla kıyasıya rekabete girebilirsiniz.​

"Hayal gücünün ötesindeki uyumluluk."

Orijinal oyun yapısını bozmaksızın tek tek profesyoneller tarafından ayarlanan sistemler ile oyunda yeni bir bakış açısı kazan!​
 


Son düzenleme:

Yezenn

Marangoz
Mesajlar
56
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
60
Girerim belki başarılar ilkdfa böyle bir sunucu görüyorm başarılarr
 

Frogist

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
30
Sunucu güzele benziyor keşke biraz sistemlerden de bahsetseydiniz.
 

SC_Riber

SC-Riber.Games
Mesajlar
279
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
228
Puanları
490
Ruh hali
Sunucu güzele benziyor keşke biraz sistemlerden de bahsetseydiniz.
Merhaba @Frogist
Creative sunucusu olduğu için ekleyebileceğimiz çok bir sistem bulamadık ama yok değil, konuya tekrardan iyice bakarsanız görebilirsiniz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
SonCesurlar ekibi.
 

SC_Riber

SC-Riber.Games
Mesajlar
279
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
228
Puanları
490
Ruh hali
SonCesurlar

SC-Riber
Sunucu güncelleme notları P17.1

Uzun aradan sonra yeni yama notlarımız ile sizinle beraberiz, yaptığımız değişiklilerden ve gelecek planlarımız hakkında yazılarımız bu konuda!

 

SC_Riber

SC-Riber.Games
Mesajlar
279
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
228
Puanları
490
Ruh hali
SonCesurlar

SC-Riber
Sunucu güncelleme notları P18.1

Yeni dönem!

TR:
Koskocaman 6.5 yılı geride bıraktık. Bunca zaman boyunca her zaman oyuncuların emeklerini, isteklerini göz önünde bulundurduk, değer verdik. Biriken tecrübe ve tek kişilik dev kadrosu ile SC-Riber artık yeni bir döneme giriyor!

Yaklaşık 1 yıldır yeni başlayan oyuncuların sunucuya nasıl daha kolay adapte ederiz konusu hakkında projelerimizi yürütüyor ve uyguluyoruz. Ve bundan sonraki tüm yapacağımız yenilikler bu doğrultuda olacak. Bu doğrultuda birçok alt yapı değişikliğimiz oldu, bu bir yandan sevinçli bir yandan hüzünlü bir durum.

Sunucumuz artık bünyesinde birçok oyunu barındıran büyük bir son sürüm HUB sunucu oldu. Büyümemiz ve birçok alana hitapta bulunmamız belli başlı sorunlarla karşılaşmamıza sebep oldu. Hedeflerimiz arasında bulunan Avrupa'ya açılma projesi bunun en büyük etkenlerinden.

Sunucu yapısı gereği artık diğer geliştiriciler tarafından sunucu "PREMIUM" değil ise yardımda bulanamayacaklarını söylüyorlar. Kullandığımız birçok eklenti artık sadece "Premium" alt yapıyı destekliyor ve sunucunun stabil çalışabilmesi ve ileri planlarımız için bu bizim zorunlu hale geldi. Gerek sunucu içerisinde ki oyuncuların hile yapmadan ilerleyebilmesi (fazladan hesap vb.), elit bir oyun deneyimi için ve son olarak Minecraft Sunucu Partnerliği alma yolunda ilerleyebilmek için sunucumuz tamamıyla "PREMIUM" moda geçmiştir.

EN:
We have left behind a huge 6.5 years. Throughout all this time, we have always considered and valued the efforts and wishes of the players. With its accumulated experience and one-man giant staff, SC-Riber is now entering a new era!

For about 1 year, we have been carrying out and implementing our projects on how to adapt new players to the server more easily. And all the innovations we will make from now on will be in this direction. We have had many infrastructure changes in this direction, this is a happy situation on the one hand and a sad one on the other.

Our server is now a big latest version HUB server with many games. Our growth and addressing many areas caused us to encounter certain problems. The project of opening to Europe, which is among our goals, is one of the biggest factors of this.

Due to the server structure, they say that they cannot find help if the server is not "PREMIUM" by other developers. Many plugins we use now only support "Premium" infrastructure and this has become a necessity for the stable operation of the server and for our future plans. Our server has been completely switched to "PREMIUM" mode, both for players in the server to be able to progress without cheating (extra account, etc.), for an elite game experience, and finally, for getting a Minecraft Server Partnership.

https://sc-riber.games/haber/17/patch-18-1-kalbinin-tam-ortasi
 

Üst