* 1.21 Emek Türk SkyBlock Sunucusu - Aurora - PLAY.PROJECTS.GG [PvP/PvE/Yarışma/TL Ödül]

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Sunucu IP Adresi
play.projects.gg
Oyun Sürümü
1.16.5-1.21.4 (1.21.1) (Bedrock + Java Uyumlu)
Sunucu Slotu
Esnek
Sunucu Türü
SkyBlock

Güncel ekibimiz aşağıdaki listede.

Tanıtımımız bu kadardı. Eğer, bu oluşumu beğendiyseniz sizi de aramızda görmekten zevk duyarız.

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yıllardır rudde'nin sunucularını oynarım hatta hala Craftmatik'i özlerim. İyi bir sunucu olacağına eminim, yarın (teknik olarak bugün-saat 04:32) oynamak için sabırsızlanıyorum. Diğer sunucuları yermeden övmek mümkün ancak Türk Skyblock sunucuları son yıllarda inanılmaz tekdüze hale geldi. Hepsi kendi sistemlerini övse de temelde inanılmaz benzerler ya da bazen direkt olarak hazır plugin paketiyle açıldıkları için birbirlerinin kopyasılar.

Battlepass, çeşitli kasalar, teslimat sistemi, eşya doğuran yaratıcılar, çiftçi ve toplayıcılar, minyonlar, afk hesaplara oyuncu çok gözüksün diye izin vermeler ve çok daha fazlası sunucuları can sıkıcı yapıyor.

Yeni bir soluk getireceğine inanıyorum, başarılar.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yıllardır rudde'nin sunucularını oynarım hatta hala Craftmatik'i özlerim. İyi bir sunucu olacağına eminim, yarın (teknik olarak bugün-saat 04:32) oynamak için sabırsızlanıyorum. Diğer sunucuları yermeden övmek mümkün ancak Türk Skyblock sunucuları son yıllarda inanılmaz tekdüze hale geldi. Hepsi kendi sistemlerini övse de temelde inanılmaz benzerler ya da bazen direkt olarak hazır plugin paketiyle açıldıkları için birbirlerinin kopyasılar.

Battlepass, çeşitli kasalar, teslimat sistemi, eşya doğuran yaratıcılar, çiftçi ve toplayıcılar, minyonlar, afk hesaplara oyuncu çok gözüksün diye izin vermeler ve çok daha fazlası sunucuları can sıkıcı yapıyor.

Yeni bir soluk getireceğine inanıyorum, başarılar.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. :)

BerkecanHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucu kalite ve plugin paketi olarak güzel ve uğraşılmış fakat sinek avlıyor gibi chatten yazıyorum herkes bot oyunda aktiflik 0 umarım düzelir iyi forumlar

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
sunucu kalite ve plugin paketi olarak güzel ve uğraşılmış fakat sinek avlıyor gibi chatten yazıyorum herkes bot oyunda aktiflik 0 umarım düzelir iyi forumlar
Oyun son derece aktif oynanmaktadır. AFK oyuncuların tab'ta adının sonunda [AFK] yazar. Yazdığınız mesaj belki cevap verilecek bir içerik değildir. Test etmek adına bir metin bulun, sohbete koordinatını yazıp yardım isteyin. Her zaman yardıma gelen oyuncular olacaktır. :)