1.4.7 ve 1.5.1 Arasındaki Fark Sorunu

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün bir sorunla karşınızdayım direk konuya geçeceğim :) Ben Minecraft 1.4.7 sürümünde r3d.Craft adlı texture packin x256 versiyonunu kullanıyordum ve en ufak bir kasma olmadan oynuyordum. Fakat 1.5 güncellemesinden beri r3d.Craft'ın bu sürüm için çıkmış olan texture packlerinden x128 versiyonunu bile kullansam oyun 25-30 FPS'ye düşüyor ve rahat oynayamıyorum. İşin ilginç yanı ise texture pack dosyasındaki textures klasörünün içinde bulunan blocks klasörünü silince x256 versiyonu bile yine hiç kasmadan oynayabiliyorum. Ve eğer yine o textures klasörüne bu texture packin x64 versiyonunun blocks klasörünü atarsam yine kasma olmuyor. Yani bence durum blocks klasöründen kaynaklı. Lütfen bu sorunu çözmeme yardım edin ben r3d.Craft olmadan yapamam :(

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ondan daha güzel textureler varda 256 nasıl yükledin şaştım onlar cok kasar hatta ben 1 tane bloğa ayağımı basıyom mine çöküyo onun için en iyisi patch yapmak lazım yada mod yükleyerek düzelir

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence r3d.Craft'tan daha güzel bir texture pack yok. Çünkü hem orijinalliği bozmuyor hem de hd. O yüzden lütfen bana yardım edin, eğer r3d.craft'ın 256x'Lik versiyonunu kullanamazsam benim için neredeyse Minecraft'ın anlamı kalmaz:surprise:

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ama şöyle bişi var bendede büyük bloklu orjinalliği bozmayan text var onun sayesinde ohoo büyük blok normal değil

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o güzel değil hack tie süper default indir ağzın acık kalır o normal bloklu

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faithfull 32x var :D
o güzel değil hack tie süper default indir ağzın acık kalır o normal bloklu

Bu texture packleri de vaktiyle kullandım ve bunlar hakkında benim düşüncem defaulttan bile beter olmaları. Çünkü bu texture packlerde blokların yanına gidince pikselli ve bulanık görünüyor ama defaultta bile böyle bir şey olmuyor. O yüzden benim bu kasma sorununa bir çözüm bulmam lazım. Acaba premium olmadığım için mi kasıyor? Çünkü çoğu yerde premium üyeler kasmadan oynayabiliyor diye geçiyor acaba doğru mudur?

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hayır premium olsan bile alakası yok mc patcher dene yada verdiğim linki yükle düzelir belki

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bak install de sonra hayır de bitince tamam a tıkla oyun kapalı olcak bunları yaparken sonra oyuna gir bu performands arrtırıcı bir mod texture packler için extra ayar veriyor

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
asdasfads hack tie kullanman yada bulman imkansız herhangi bir sitede bulunmaz sadece adını yazınca cıkıyor almanca bir siteden

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya o hack tie'yi sen diyince videosuna baktım işte :D Neyse şu optifineyi yükliyim bakalım umarım faydası olur gerçi önceden yüklüydü de üstüne space ship modunu yükleyince siyah ekran oldu force update yaptım :D Şu an x128 r3d.Craft kullanıyorum oyun defaultta 700-800 fps'deyken şu an 150'ye düştü umarım optifine biraz yükseltir bu fps'yi. Bu arada bir sorum olacak ben YouTube'da bu r3d.Craft texture packinin yapımcısının bir videosunu gördüm adam x512 versiyonuyla oynuyordu ve hiç kasmıyordu video çektiği halde. Altta sistem özelliklerini yazmış baktım ekran kartıyla RAM'e ekran kartı 2 GB benimki gibi bir tek RAM'i farklı 32 GB oysa ben bilgisayarda aynı anda çok işlem yapmıyorum Minecraft açıkken en fazla internet ve skype açık oluyor yani 8 GB RAM'in çoğunluğu boşta neden benim bilgisayarım 1.5.1 versiyonunda bırak x512'yi x256'yı bile kaldırmıyor hayret ediyorum :surprise: Premiumla bir alakası olmadığına emin misiniz?

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne biliyim belki premium olunca gizli bir dosya geliyordur ve o da bilgisayarın Minecraft oynarken performansını az da olsa artırıyordur diye düşünmüştüm ben :D Önerin için sağol optifine yükleyince x128 texture packde fps yine 350-400'lere çıktı umarım video çekerken düşmez :D Acaba 4 GB'lık ekran kartı alsam r3d.Craft'ı x512 versiyonda oynayabilir miyim sence?

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir texture pack için bunu yapma 1 2 ingilizce videoları araştır bulursun minecraft oynarken performans yüklselmez gizli dosyada gelmez sadece şunlar vardır premiumda
1-bütün serverlere girebilirsin
2-feed the beast indirebilitsin (FTB)
3-ve technic pack vardır
4-skin değiştirebilirsin
5-premium alcam cok mutluyum
yani kısacası öyle bişi olmaz alsan bile düzelmez gb yüksek olsada acılmıyo belki acılıyodur ama acılmıyo ayarlarını yapmak lazım internetten bütün gün arastırıyom how to install 128x128 texture packs for minecraft gibi araştırıyorum öyle sırf oyunda değilim ben sende öyle yap bulacaksın kesin premiumla alakası yok

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yardımların için sağol artık x256'lik r3d.Craft'ın textures klasörünün içine x128'lik versiyonun blocks klasörünü atarak rahatça açabiliyorum :D Hatta blokları kırma efektini LB Photo Realism'in x512 versiyonunkiyle değiştirdim harika oldu kasmadan oynuyorum :D Bundan sonra texture packlerle ilgili sorunum olursa önce sana sorarım :)