1.6.6 Indirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 1.6.6 indirmek istiyorum nerden indirebileceğimi biliyormusunuz sırf herobrine için yüklicem şimdi siz mod olarak yükle diyiceksiniz ama ben kendiliğinden olsun istiyorum :D iki saat totemini yapıp onu oluşturup kaçıp onun gelmesini beklemek istemiyorum ben eskidende oynuyordum 1.6.6 sildim sonra şimdi gene oynamak istiyorum çok eğlenceli oluyor (hep creativede oynicam kesin :D) bildiniz bir site varsa linkini verin oyniyim minecraft bu aralar güzel serverler olmamasından sıkıyor beni bende herobrine ile eğleniyim biraz gerilim olucak ama sıkılmaktan iyidir.benim istediğimi isteyenlerde varsa bu konudan istediklerini alacaklarına eminim :D

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
buldum kardeşim ama sakın indirme creative mod yok ben bunu 1.8.1 ile karıştırmışım ama bi güzel yanı içinde pigmen falan filan var herobrineyede hiç rastlamadım sadece not bıraktı okadar irenç bişi yükleme

cCcWarriorcCc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam sen sürümler ile ilgi biliyorsan linkini atarsın zahmet olmazssa :) herobrine yükleme valan :) saol :)

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işte diyorumya karıştırdım ikisini herobrine yok betada alphada var betada pigman falan var

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bekle bi
linkini bulim sana verim indir onu aç sonra versionları göstercek ilk çıktığı versiondan 1.4.6 ya kadar var ordan istediğine tıkliycaksın changer e tiklicaksın beklicen dolcak internet sitesi açılcak onu kapa çıkan pencereye ok de zaten sadece ok var .D sonra oyuna gir normal bir şekilde oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...