1.7-1.8 Faction Server Yeni Açıldı Kimse Gelişmeden Sen Geliş :) Ephialtes

SemihOzcan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Konuyu Açtığınız İçin Teşekkürler Serverimiz Yeni Açılmıştır Alımlar Yapılmıştır Fakat Duruma Göre Alım Olacaktır Şimdilik 19 Adet Warp Ekledik /warp boss Mevcut Malum Server Yeni Eksikleri ve Olmak Istediklerinizi /warp öneri ile Bize bildirirseniz çok yararlı olur :) Gerçekten Önerileri Dikkate Alıyoruz Nitrado Güvencesi ile Size Iyi Bir Oyun Sunmayı Amaçlıyoruz :)
Server IP: Ephialtes.nitrado.net
Server Kapasitesi: 68 Kişi
Server RAM : 6 GB
Server Kurucuları: MegaShooterGun ve Fiorano1337
Server Adminleri: OkanOfficial
Diğer Yetkililer : [Rehber]sutherja02 [Rehber]Osvaldos

Aynı Zamanda VIP Satışlarımız Da Olmaktadır Serverimize Bekleriz Eğer Serveri Beğenirseniz VIP Alarak Bize Destek Olabilirsiniz :)
Server ile Beğendiniz-Beğenmediğiniz Özellikleri Yorum Yaparak Bizimle Paylaşabilirsiniz :)

Kurucu Skype: enesminecraft1 - MyDesinty

Sunucudan Fotoğraflar:
Spawn:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Orman:

Arena:

Lapis:

Hammadde:

Son düzenleme:

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Resim yok bir şey yok gereksiz sunucu meydana geldi..

SemihOzcan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kaşim yaşın 13 değil vaz gectim daha büyüksün konuşma şeklinden anladım. Ama konu ve sunucuya sistemler yap diğer sunucular gibi aynı şeyleri yapma mesela ben yeni sunucu acicam bir sürü sistem var survival bir sunucu kalanlar arasında gemi savaşları yapmak için 3 64 oduna ihtiyacın var ve güvenli alisveris için trade sistemi sonra factions ve takım sistemi sınıf sistemi sınıfa göre sana hayvan veriyor tavşankrali sınıfı en güçlü sinif ve sadece vip olan o sınıfı seçebilir sunucu @BunnyBGTR den bile 7/10 aldı okadar iyi yani BunnyBGTR o notu verdiyse diğerlerinden 10/10 alırım yani diyorum ki benim gibi bole sistemler yap.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için özellikle de diğerleri gibi davranmadığın için ayrıca teşekkürler server kurucularıyla konuşup dediklerini dikkate alacağım tavsiyeler için sağol :)