|| 1.7 1.8 || İlgili Yöneticiler Ve Daha Fazlası İçin || RealyMC.nitrado.net

DevilMayCry06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba forum üyeleri,
Biz RealyMC ekibi olarak sizlere kaliteli bir sunucu kaliteli bir oyun tadı yaşatmak için sunucumuzu açtık.Sunucumuzda Lag , Bug , Bulunmaz . Sunucumuzu beğeniceğinizi düşünüyorum.
Evet Simdi Özelliklere Gelelim;
IP Adresi ; RealyMC.Nitrado.Net
IP Adresi 2 ; 5.62.127.32:11400
Sürüm ; 1.7 / 1.8 (1.7 Önerilir)
Açılış ; 19.08.2015 (Salı) Saat 19:15
Amacımız;
Önceliğimiz Size Kalite Factions Keyfi Vermektir.Bug Ve Hile Koruma Bulunmaktadır.
Ve Son Olarak Görüntüler;
Spawn;

Hammadde;

Lapis;

Orman;

Evet Değerli Forum Üyeleri;
Yorumlarınızı Esirgemeyin Ve Ön Yargılardan Uzak Durun
RealyMC.Nitrado.Net

RealyMC Ekibi

Son düzenleme:

qhostrider38

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yok arkadaşlar bende güzel bir server sanırdım buglar felan bir sürü sorunları var adminler hiç ilgili değilmiş bunları öğrendim serveri hiç önermem.
en basit bug: Spawn a gelin elinize ender pearl alın dışarı atın :)

Son düzenleme:

DevilMayCry06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
qhostrider38 size ban attık diye yorumunuzu değiştirmeniz ve sunucumuzu kötülemek sizin nasıl bir Karaktere sahip olduğunuzu anladık

Son düzenleme:

DarkLordmert

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Çok güzel server yeni ama güzel adminler ve kurucular çok ilgili isterseniz gelin server çok güzel eğlenceli ve alımlarda var

DevilMayCry06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel server yeni ama güzel adminler ve kurucular çok ilgili isterseniz gelin server çok güzel eğlenceli ve alımlarda var
Yorumunuz İçin Teşekkürler[DOUBLEPOST=1440154470,1440100374][/DOUBLEPOST]Cumanız Mübarek Olsun RealyMC Ekibi![DOUBLEPOST=1440179802][/DOUBLEPOST]Sevgili RealyMC oyuncuları size daha iyi bir hizmet vermek için bütün map ve plugin paketi komple değişiyor ama bakıma almayacağız sizin servera devam edebilirsiniz ama biraz lag olabilir Anlayışınız İçin Teşekkürler RealyMC Ekibi