[1.7+1.8] NewSurvival > Köyde Yaşam - Köylü Takası - Zor Görevler - Şans Kutuları - Ipeksi Spawner <

AhmtGunyMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Daha önce yaptık yaptığımızın daha iyisini yapmak yine Türkiye'nin en iyi survival serveri olmak. Kapanma nedenlerimizi merak eden arkadaşlar için bir açıklama yapıyorum ; Serverimize saldırı oluyordu. Size bunu fark ettirmemeye çalışıyorduk. Bildiğiniz gibi bot saldırısı değildi. Birileri serverimizde kurucu olabiliyordu. Bu sorun herhangi bir pluginden kaynaklanabilirdi. Bizde bu sorunu çözmek için bütün pluginlerin -yayınlanmamış- son sürümlerini kullanıyoruz. En iyi şekilde hizmet verebilmek için ek bir server aldık onu lobi olarak kullanacağız amacımız saldırıları engellemek. Serverimizin kisi sayısı yani slotu arttı. Herkese iyi oyunlar!

Server Adı :
NewSurvival
IP :
play.newsurvival.net
Sürüm :
1.7 + 1.8 (Bütün sürümler)
Website :
http://newsurvival.net/
RAM :
8 GB
Slot :
100+2

Skypem :
AhmtGuny

Neden sizi seçmeliyiz ?
Yenilikçi zor ve eğlencenin hiç bitmediği bir server arıyorsanız kesinlikle bizi seçmelisiniz.

Lag sorununu nasıl çözdünüz ?
Sunucumuzu ikiye böldük diyebiliriz. Yani hem lobimiz var hem ana sunucumuz. Lobideki amaç saldırıları tutmak. Ayrıca oyundada çeşitli pluginlerimizle lag sorununa kesin çözüm getirdiğimize inanıyoruz.

Hileler engellenmiş mi ?
Hileleri özellikle ayar yaparak engelledik. Hız hilesiyle kapıdan geçmeye kadar engelledik. Diğer hileleri açanlar kesinlikle sürekli banlanacaktır ve sizlerde bundan haberdar olacaksınız.

Herhangi bir bugunuz mevcut mu ?
Sunucumuzda en ufak bile bir bug yoktur. Tek tek hepsi kapatılmıştır. Henüz Türkiye'de bilinmeyen buglar bile kapatıldı. 1 aydır bu sunucu üzerinde çalışıyorduk zaten.

Daha önceki tecrübeleriniz neler ?
Sunucumuz daha önce açılır açılmaz 15 dakika içerisinde 82 oyuncuya ulaşmıştı. Yine aynı performansı bekliyoruz çünkü yeni özellikler ekledik. Bu özellikler arasında diğer serverlerda olmayan birçok şey var.

Edit eşya satışı var mı ?
Kesinlikle hayır! Asla olmadı ve olmayacaktır.

VIP'lere ayrıcalıkları diğer sunucular gibi abartıyor musunuz ?
Hayır kesinlikle VIP'ler tam tadındadır. Diğer oyuncuları ezemez ama ezilmez de.

Daha fazla soru sorarak bize destek olabilirsiniz...

= Eklendi /
= Eklenecek
Sürekli en az bir kurucu ONLINE!
Güçlendirilmiş hile engeli.
Şans kutuları.
Görevler
Köylü Takası
Ipeksi dokunuş kazma ile spawner kırma
Rütbe sistemi
Maden kazarken şansla eşya kazanma
Demir, Altın gibi madenlerin ısıtılmış düşmesi
Zorlayıcı bir oyun
Verimli spawn
Sanal Market
Sanal Chest
Ayarlı uygun VIP türleri
Lagsız verimli
İlgili yetkililer
Rehber desteği
Oyun içi ticket sistemi
Lobi ile sunucu bölümü
Anti Bot
Öldürdüğünüz kişinin eşyaları 5 saniye korumalı olur
Sıkılmadan oynanabilir
Yeni güncellenmiş hile engeli
Güncellenmiş arayüz
Yeni Lobi
Ticket sistemi
Website
Daha fazlası sadece oyunda...

IP adresi yukarıdadır!

Son düzenleme:

joeyinator04

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server Saldırıya Uğradığında ve Kapandıkdan Sonra O Tarihten Beri SW'nin açılmasını bekliyorum inşallah yine öyle bir saldırı almaz ve bizde oynayabiliriz :)

AhmtGunyMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Saldırıya Uğradığında ve Kapandıkdan Sonra O Tarihten Beri SW'nin açılmasını bekliyorum inşallah yine öyle bir saldırı almaz ve bizde oynayabiliriz :)
Alsa bile artık %100 bir şekilde dayanabilecek. Hile, bot engellerini güncelledik. Lobi yaptık sırf saldırı için. Kapasite artirdik. RAM artırdık elimizden geleni yaptık.

The Man

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@AhmetGunyMC kardesim internet sitesine kayıt oldugumuz nicklerle mi swye gireceğiz?

Son düzenleme:

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam Gayet Başarılı , Sunucuda X -ray engeli varmı? varsada reklamda belirtin derim ilk fırsatta giricem sunucunuza.

AhmtGunyMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklam Gayet Başarılı , Sunucuda X -ray engeli varmı? varsada reklamda belirtin derim ilk fırsatta giricem sunucunuza.
X-R4y engeli var. Hatta üstüne bir de bize uyari geliyor blok kırma yüzdeniz olarak. Mesela %75'den fazla elmas bulan birisini anında görüp banlayabiliyoruz. Üstelik banladıklarımızı oyuncularımız görebiliyor. Neden banlandı süresi ne kadar.[DOUBLEPOST=1412259404,1412259367][/DOUBLEPOST]
Siteniz cok güzel ve tanıtım konunuz özenle hazırlanmıs
Teşekkür ederiz. Websitemizi değiştiriyoruz. Kısa zamanda hazır olur. Blog tarzı bir şey olacak. Yani duyurularımızı sitemizden yapabileceğiz.[DOUBLEPOST=1412259528][/DOUBLEPOST]
@AhmetGunyMC kardesim internet sitesine kayıt oldugumuz nicklerle mi swye gireceğiz?
Siteden kayıt sistemi yok oyundan kayıt olacaksınız sitemize de oyundan kayıtlı olduğunuz hesabınızla girip ticket, hile bildirimi, yardım gibi konular açabileceksiniz veya LiveChat bilen vardır belki anında canlı chat ile bize ulaşabileceksiniz.[DOUBLEPOST=1412260282][/DOUBLEPOST]
Artik camı veya kitaplığı herhangi bir şeyle (elinizle, kazmayla vb) kırınca parcalanmayacak ve direkt kendi haliyle gelecek. Bir de demir veya altın kırınca onların cevheri değil direkt ısıtılmış halde düşecek.

FireDragons

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İlk önce başarili bir projeye imza atmissiniz.Ama internet sitenizi kendi emeğinizle yapabilirdiniz ama bu pek onemli değil zaten.Köyde yaşam demişsiniz ama bunlari sslerde görmedik ve köyde yasam derken nasil olacak çiftlikmi işleticez.Cevher kazinca direk isitilarak gelmesi kötü olmuş.Pm atarsaniz size birşeydaha sormak istiyorum.

MustafaGF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel böyle bir server bu zamanlarda çok zor özelliklede 'hile' yüzünden türk serverlerinde oynanmıyor keşke birde premium olsa :D

AhmtGunyMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk önce başarili bir projeye imza atmissiniz.Ama internet sitenizi kendi emeğinizle yapabilirdiniz ama bu pek onemli değil zaten.Köyde yaşam demişsiniz ama bunlari sslerde görmedik ve köyde yasam derken nasil olacak çiftlikmi işleticez.Cevher kazinca direk isitilarak gelmesi kötü olmuş.Pm atarsaniz size birşeydaha sormak istiyorum.
Isıtma şeyini kaldırabiliriz. Köyde yaşam sistemi hakkında bilgi için spoiler veriyorum :
Claim atilabildiğini biliyorsunuzdur. Köyde yaşam derken spawnımızın tam bir köy gibi olmasıdır. NPC'lerle sohbet veya köylülerle takas sistemi aktif olacak. Pazar alanı olacak pazar kiralayıp satış yapabileceksiniz. Pazar sistemi biraz aramıza geç katılacak ama köylü ve görev sistemi suanda bile aktif.
[DOUBLEPOST=1412263140,1412263007][/DOUBLEPOST]
Sunucu ingilizce olsaydı daha güzel olurdu.En azından daha saygılı bir ortam olurdu.
İngilizce istiyorsanız dil değiştirme hatta girişte dil seçme sistemini yapabiliriz. Bu bizi biraz yoracaktır yani hemen olmaz ama daha sonra belki. Sunucumuza yabancı oyuncuların da katılması için /vote sistemi olacaktır. Bu sistemi nedir diye soran arkadaşlar ;
Vote yani oy sistemi sunucumuzu diğer server tanıtım sitelerine eklediğimizde sizin oylarınızla yukarı çekmektir. Siz bize siteden oy verirsiniz ve siteye oyun isminizi girdiğinizde oy verdiğiniz için karşılığını alırsınız. Bu elmas, spawner vb. olabilir.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isıtma şeyini kaldırabiliriz. Köyde yaşam sistemi hakkında bilgi için spoiler veriyorum :
Claim atilabildiğini biliyorsunuzdur. Köyde yaşam derken spawnımızın tam bir köy gibi olmasıdır. NPC'lerle sohbet veya köylülerle takas sistemi aktif olacak. Pazar alanı olacak pazar kiralayıp satış yapabileceksiniz. Pazar sistemi biraz aramıza geç katılacak ama köylü ve görev sistemi suanda bile aktif.
[DOUBLEPOST=1412263140,1412263007][/DOUBLEPOST]
İngilizce istiyorsanız dil değiştirme hatta girişte dil seçme sistemini yapabiliriz. Bu bizi biraz yoracaktır yani hemen olmaz ama daha sonra belki. Sunucumuza yabancı oyuncuların da katılması için /vote sistemi olacaktır. Bu sistemi nedir diye soran arkadaşlar ;
Vote yani oy sistemi sunucumuzu diğer server tanıtım sitelerine eklediğimizde sizin oylarınızla yukarı çekmektir. Siz bize siteden oy verirsiniz ve siteye oyun isminizi girdiğinizde oy verdiğiniz için karşılığını alırsınız. Bu elmas, spawner vb. olabilir.
Tamam ben oy veririm :D Spawner çok lazım oluyor.Geliştiğimde ilk işim nethere gidip blaze spawner almak :D

AhmtGunyMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam ben oy veririm :D Spawner çok lazım oluyor.Geliştiğimde ilk işim nethere gidip blaze spawner almak :D
Blaze spawnerini oyuncular alamayacak ne yazikki sadece son VIP alabilecek bunun nedeni ise : Spawna bazi arkadaslar blaze spawneri koyuyordu. Sunucunun haritasi bozuluyordu lag ve cokmeler oluyordu. Gercekten cok uzgunuz ama size 2 sethome hakki verecegiz. Birisini blaze spawnerine claim atarak kullanabilirsiniz.