Kardeşim.Anlamadım Şimdi Sen Player1'sin Oda Senin Aynı Adınla PlAyer1 Yazıp Senin Hesabınamı Giriş Yapabiliyor? Anlatırsan Yardımcı Olabilirim.
Tamam Peki Server Ne Serveri?
Faction,Survival,SurvivalGames,KitPvP,PvP ? Birde Serverde Authme Plugini Varmı Yani Sen Servere Kayıt Oldunmu Authme Bu Oluyor.
Sanırım bu UUID olayından oluyor. Yani asdas ile aSdAs isimlerinin UUID leri farklı oluyor. Ama bazı eklentiler UUID desteği olmadığından ikisinide aynı kişi görüyor.
Kardeş Ögle Diyorsunda Adamın Şifresini Nerden Bilecek?Sanırım bu UUID olayından oluyor. Yani asdas ile aSdAs isimlerinin UUID leri farklı oluyor. Ama bazı eklentiler UUID desteği olmadığından ikisinide aynı kişi görüyor.
Güzel kardeşim her ikisinide farklı kişi olarak görüyor diyorum.Kardeş Ögle Diyorsunda Adamın Şifresini Nerden Bilecek?
Kardeşim.Adam Şifreni Biliyormu Onu Bilmem Lazım.Eger Çözmüşse Şifreni Servere Gir Ve Şifreni Degiştir.Nasıl Degiştircegim Peki Dersen /change password eskisifre yenisifre olarak yapabilirsin.nasil düzeltcem peki?
Güzel kardeşim her ikisinide farklı kişi olarak görüyor diyorum.
Yani farklı kişi olduğundan onun için ayrı şifre oluşturuluyor.
Kardeşim Dedigin Gibi Olabilir Ama Ben Yinede Arkadaşa Bi Şifresini Degiştirmesini Öneririm.Güzel kardeşim her ikisinide farklı kişi olarak görüyor diyorum.
Yani farklı kişi olduğundan onun için ayrı şifre oluşturuluyor.
Sanırım kullandığın Authme plugini son sürüm değil.nasil düzeltcem kardeşim?
Kardeşim.Adamın Serveri Degil OyuncuSanırım kullandığın Authme plugini son sürüm değil.
Bence sorun bundan kaynaklanıyor.