1.7.10 | YeniNesil Gaming Minecraft Sunucusu (Faction PVP)

cerkezkena

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

Sunucu Adresi (IP)(1.7.x): (( 46.105.45.24))

Genel amacımız;

Sevgi ve Saygı çerçevesi içerisinde düzgün bir şekilde eğlenmek, eğlendirmek.

Kural Nedir?

Bir sanata, bir bilime, bir düşünce ve davranış sistemine temel olan, yön veren ilke, nizam anlamlarına gelmektedir.

Oyunu en temize indirgemek ve düzeni en iyi şekilde sağlamak için bir takım kurallar gereklidir.
Bu kuralların listesini
/yardim yazarak görebilirsiniz.

Yetkili Kadrosunun Görevi Ne?

Yetkili kadrosu sunucu içerisindeki düzeni sağlamak ve kuralları ihlal yapan oyunculara gerekli yaptırımları uygulamakla görevlidir.
Tek amacı sizleri sevgi ve saygı çerçevesinde eğlendirmektir ve hizmet vermektir.

Yetkili Kadrosuna Nasıl Katılırım?

Yetkili kadromuza sadece rehber alımı yapmaktayız,
28.02.2015 Cumartesi günü saat 20.00'da TeamSpeak3 adresimizde MC-Yetkili bekliyorum kanalında alıma katılabilirsiniz.

Yetkili Kadrosunda Kimler Var?

Yetkili kadromuzda Yönetim BurakSamsun / Admin Ruthy / Admin dduck3493 vardır güncel kadroyu oyundayken /yardim yazarak görebilirsiniz.

VIP Nedir?

Açılımı Very Important Player olan Türkçe olarak Çok Önemli Oyuncu anlamını taşıyan yetki sistemidir.

VIP Nasıl Olurum?

Sunucumuza belirli miktarlarda sağladığınız katkıyla VIP olabilirsiniz.
VIP Olmak isteyen oyuncularımız TS Adresinde MC Yetkili Bekliyorum kanalından destek alabilir veya
oyundan BurakSamsun ile iltibata geçerek gerekli işlemleri sürdürebilir.

VIP Olmak Bana Ne Kazandırır? Ne Kadar Katkıda Bulunmalıyım?

VIP Özellikleri ve fiyatlarını öğrenmek için
/yardim komutunu kullana bilirsiniz.

Faction Sistemi Nedir?

Faction sistemi, sunucumuda bireysel hayatta kalmaya çalışmanın yanı sıra Faction (grup, takım, clan) şeklinde hayatta kalmaya çalışmanızı sağlar.
Komutlar hakkında bilgi almak için
/yardim komutunu kullanabilirsiniz.
Faction (Clan) kurabilir, faction bölgesi yapabilir, diğer factionlarla savaşabilirsiniz. Dilerseniz kendinize kale inşa edebilir veya bir çiftlik kurabilirsiniz.
Seçenekleriniz bununla sınırlı değil, gök yüzünde bir elysium inşa edebilir, yer altında tünellerde yaşayabilirsiniz.

Arena Nedir?

Arena soylu savaşçıların savaşmak için kullandığı, savaş koşullarının eşit olduğu ve toprakların kanla boyandığı savaş alanıdır.

Arenayı Nasıl Kullanırım? Uymam Gereken Kurallar Var Mı?

Arena soylu savaşçıların kullandığı herkes için eşit bir platform olduğu için bazı kurallara uymalısınız.
Arenayı nasıl kullanacağınız ve uymanız gereken kurallar hakkında bilgi almak için /yardim komutunu kullanın.

Yardım Sistemi Nedir?

Yardım sistemi oyunda sizlere yardımcı olacak komutların, özelliklerin ve sistem açıklamalarının bulunduğu bir penceredir.
Sizler için tamamen Türkçeye çevirdiğimiz ve sıkılmamanız için pencere haline getirdiğimiz bir sistemdir.
/yardim komutunu kullandığınızda önünüze bir pencere açılır ve buradan almak istediğiniz yardımı seçebilirsiniz.

Yardım Penceresinin İçeriği?

*Faction Yardım Bölümü
*Arsa Yardım Bölümü
*Spleef Oyunu Yardım Bölümü
*Arena Yardım Bölümü
*VIP Özellikleri

Spleef Sistemi Nedir?

Yeni bir oyun sistemi olan Spleef sistemi temel amacı rakip oyuncuları aşşağıya düşürmeye çalışmaktır.
İtem kaybetme gibi bir durum söz konusu değildir. Temel amacı eğlencedir.
/spleef komutunu kullanarak çıkış noktası seçin ve eğlenmeye bakın.

Pazar Sistemi Nedir?

Spawn'nın içinde bulunan ve spawn noktasının hemen karşısında yer alan bu sistem adındanda anlaşılacağı
üzere günlük pazar yeri kiralamanızı ve satışınızı yapmanızı sağlar.

Etki Sistemi Nedir?

Etki sistemi /etki komutuyla aktif olan bir sistemdir. Zamanınızı harcayıp iksirlerle uğraşmak yerine
kısa yoldan bir miktar para ödeyerek bu iksir etkilerine sahip olabilirsiniz.
En iyi yanı ise ekonomiyi çok güzel bir şekilde düzeltiyor.

KESİNLİKLE BİLİŞİM ŞİRKETİ DEĞİLİZ, SADECE MİNECRAFT, SAMP VE TS ALANINDA HİZMET VEREN SUNUCUMUZ MEVCUTTUR.

Son düzenleme:

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun tanıtım konusunu gördüğüm kadarıyla başarısız, biraz sunucunun görsellerini bize gösterseydiniz daha iyi olacaktı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cerkezkena

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Tanıtım tekrar düzenlendi.[DOUBLEPOST=1425132200,1424979161][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1425145312][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1425379651][/DOUBLEPOST]güncel