[1.7.2] Dantel Graphics - Küfür Rezaleti , Forum Ban Tehdit , VIP Rezaleti

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
K
nunun başlığından anlayabilirsiniz.Küfürler çok fazla ayrıca VIP ' ler kendine çok güveniyor , feriştaha küfür edildi fakat rehber 120 mi 180 mi öyle saniye bir mute attı . Rehber varken küfürler edildi rehber 1 mute bile atmadı.

VIP rehberi mute attığında seni pişman ederim diye tehtid etti.Ayrıca benim bu forumda banlanacağımı söyledi.Her türlü ekran görüntüsünü aldım.

@COLLIDE - Böyle bir şey mümkün olmadığını biliyorum fakat yine bakarsanız sevinirim.

@Cobra_HD - (Mükemmel) serveriniz !

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu adamlar ban yiyecek değil mi yada 1 aylık mute falan ? Bence gerçekten serveri düşünen bir kurucu yada yetkili Konyaboy ' u rehberlikten alır ayrıca cezalara bakar mısınız 60 sn ne ! Feriştaha küfretmiş adam.

@Cobra_HD Ne ceza aldılar 15 sn mute mi ? Söylersen sevinirim.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu adamlar ban yiyecek değil mi yada 1 aylık mute falan ? Bence gerçekten serveri düşünen bir kurucu yada yetkili Konyaboy ' u rehberlikten alır ayrıca cezalara bakar mısınız 60 sn ne ! Feriştaha küfretmiş adam.

@Cobra_HD Ne ceza aldılar 15 sn mute mi ? Söylersen sevinirim.
Daha sunucu sahiplerine ulaşamadım maalesef bu gün hallolur o iş.[DOUBLEPOST=1407043597,1407043161][/DOUBLEPOST]@Drowhake bak dün başıma ne geldi :/ Benzemiyor mu birbirlerine. Terbiyesiz Çocuk = Terbiyesiz Çocuk.

Küçücük çocuk arkadaşımın telefonunu almış bana sövüyor.[DOUBLEPOST=1407043724][/DOUBLEPOST]Bir de ne söylediklerinin anlamını bile bilmiyorlar ama sövüyorlar.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha sunucu sahiplerine ulaşamadım maalesef bu gün hallolur o iş.[DOUBLEPOST=1407043597,1407043161][/DOUBLEPOST]@Drowhake bak dün başıma ne geldi :/ Benzemiyor mu birbirlerine. Terbiyesiz Çocuk = Terbiyesiz Çocuk.

Küçücük çocuk arkadaşımın telefonunu almış bana sövüyor.[DOUBLEPOST=1407043724][/DOUBLEPOST]Bir de ne söylediklerinin anlamını bile bilmiyorlar ama sövüyorlar.
terbiyesizlik ...

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle insanlar yok olsun yahu.Türkçe ' yi katlediyorlar küçük hatalardan bahsetmiyorum . Adam gidiyor ''Bilmioım qi'' yazıyor üstelik bana karışma ''Türkçe öğretmeni misin ?'' yazacak kadar akıl yoksunları.

KeremLEgor

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
ben orada Ultra V.I.P. yim A*k demek 10 dakika mı-ute falan konyaboy aklını başına aldı bir ultravip küfür edince vipliği gitti ve sunucu toparlandı:cam: