1.7'den 1.8'e Geçiş

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Benim sunucu versiyonum 1.7.2 idi. 1.8'e geçmek için tüm pluginleri 1.8 versiyonu ile yeniledim. plugins klasörünün tamamının yedeğini aldım. Sunucuyu açtım bir de ne göreyim. Kimsenin factionu yok. /f list 'te factionlar yok. Araştırdım ve mstore'da eski factionların old_factions_faction@default olarak kayıt edildiğini gördüm. old_factions_faction@default yazan yerdeki klanları factions_faction klasörüne attım. Klanlar çıktı. Fakat bu sefer klanlarda 0 kişi gözüküyor. Giren oyuncular hiçbir klanda gözükmüyor. factions_mplayer dosyasında tüm oyuncular var ancak sunucu bu oyuncuları okumuyor. PlotMe'de de sorun var. Hiç kimsenin arsası yok. ./p home yazınca Couldn't find plot #1 uyarısı alıyoruz. plots.db dosyasının yedeğini tekrar attım ancak değişen bir şey olmadı. Arsanın üstüne gelince o arsayı alamıyoruz. Sahibi var diyor. ./p home dışında tüm komutlar çalışıyor. ./p list 'lerde de hiçbir arsamız gözükmüyor. Bazı kişilerin paraları duruyor bazı kişilerin ise silinmiş. Lütfen yardımcı olun :(