[ 1.8.X] # RookiCraft OP FACTION # SandıkSavaşı / Rütbe / Edit / Kasa / Bar / Piyango / RütbeHammadde[ play.rookicraft.net ]

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Yakın zamanda göz atıcam. Başarılar!

Son düzenleme:

Zeydeeer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hiç beğenmedim kasa sistemi bozuk Boşuna 1m kazandım oda gelmedi zaten.

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pl paketi alıntı parayla alınmış belli builderler idare eder konu tasarımınız 7/10 başarılar !
İyi Forumlar

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pl paketi alıntı parayla alınmış belli builderler idare eder konu tasarımınız 7/10 başarılar !
İyi Forumlar
Yorumun için teşekkür ederiz zaten kimseye yada bir yere biz demedik paketi biz yaptık diye + olarak paketi satın almış olabiliriz fakat geliştirmesini biz yapıyoruz iyi geceler.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel ++
[automerge]1523386593[/automerge]
Sunucumuza Lobi + Emek SkyBlock Kurulucaktır.

Son düzenleme:

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürekli tür değitiriyorsunuz :D Amacınız ne acaba ?
Kendimizce sebeplerimiz var tabi ki oyuncuların istekleri üstüne yapılan şeyler bunlar + olarak kendi paketlerimizi test etmiş oluyor yaz tatilinde yapacak olduğumuz Hub Girişimi için bir olanak bunlar yakında Orta Düzeyde bir SkyBlock Sunucusu Kurup Bunun üstünden lobi + faction + survival şeklinde ilerlemeye karar verdik
[automerge]1523650323[/automerge]
Merhaba Arkadaşlar Lobi Çalışmaları Başladı Sunucumuz OpOrtaSkyBlock ve OpFaction Olarak Sizlere Hizmet Sunmaya Yakında Başlıycaktır. şu an OpFaction Olarak Sizlere Hizmet Vermekteyiz. Hepinizi Sunucuya Bekliyorum İyi forumlar İyi oyunlar
[automerge]1523744757[/automerge]
Güncel ++
[automerge]1523802009[/automerge]
+15 VIP Çekilişi Olacaktır.
[automerge]1523877336[/automerge]
Güncel ++

Son düzenleme: