1. Bölüm - Köy

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güneş henüz yeni doğmuştu. Bütün köy uyanmıştı. Çocuklar oyuna, yetişkinler işe başladı. Kimi odun topluyor, kimi madende maden kasıyor, kimi de keşfe çıkıyordu. Ama mutsuz bir çocuk vardı ve o çocuk da Mark' dı. Ailesinin ona baskı kurduğunu düşünüyordu. Ve o ara Mark' ın annesi:
-Maark !! Hemen eve gel !
-Ama anne..
-Sus ! Hemen eve gel !
Mark sinirli bir şekilde eve gitti. Annesi çok sinirliydi. Yarısı yenmiş bir ekmeği göstererek:
-Mark bunu senmi yedin !?
-Anne, çok acıkmıştım.
-Bu madenden gelecek baban içindi !
Bunları söyledikten sonra annesi Mark' ı patakladı. Mark dayak yedikten sonra dışarı çıktı. Köylülerin çok korktuğu, geceleri içinde yaratıkların dolaştığını söyledikleri bir orman vardı. O ormana kaçmayı düşündü. O arada arkadaşı Steve geldi:
-Hey Mark, naber ?
-İyi diyelim iyi olalım, senden naber.
-Sağol bende iyiyim. Dostum çok kötü görünüyorsun, ne oldu sana ?
-Yine dayak yedim. Bütün vücudum çürüdü. 7 gün 24 saat dayak yiyorum. Birde ben ormana kaçmak istiyorum. artık dayanamayacağım. Sen de gelmek istermisin ?
-Hmm olabilir Mark. İyi bir fikir. Yarın kaçarız olur mu ?
-Tamam Steve.
O anda bir çan çaldı. Bu çan güneş batarken çalardı. Ve bütün Iron Golem' leri sokağa salarlardı. Çünkü geceleri zombiler, iskeletler vb. köye saldırırlardı. Iron Golemler de köyü korurlardı. Bütün gün böyle geçerdi. Ertesi sabah Mark dışarı çıkmak için hazırlanırken annesi:
-Nereye gidiyorsun Mark ?
-Dışarı çıkıyorum anne.
-Hayır, çıkamazsın. Cezalısın.
-Niye anne ?
-Sana babanın elmas kılıcıyla oynama demedim mi ? Kılıç kırılmış.
-Anne geçerken yanlışlıkla çarptım.
-Sus bana cevap verme !
Annesi bunları söyledikten sonra yine Mark' ı patakladı ve odasına yolladı. Ama bu Mark' ı engelleyemezdi tabii. Mark gizlice çantasına birkaç kurabiye, bir ekmek ve 2 elma koyarak pencereden kaçtı. Steve dışarda onu bekliyordu. Steve:
-Hadi gidelim Mark.
-Tamam hadi.
İki kafadar tehlikeli ormana doğru koştular.

Okuduğunuz için teşekkürler, eğer beğenirseniz 2. bölümü de yazacağım :)