| %100 Survival | ' Yeni Bir Efsane ile Karşınızda olacağız ' |

Apexture

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yakinda Bizimde Serverimiz Acilacak Bekleriz :)
Skype Ekleyin Arkadaslar : explicit.marley

TelciNikeman

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
ben biliyorum malımın huyunu :D hep böyle yapıyor bu server. Açılıyor 2 gün emek veriyorsun uğraşıyorsun diğer gün sunucu kapanmış. :D neyse allahtan bu sefer girip oynamadım

TelciNikeman

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
2 kere oynadım bu serverda ikisindede saçma sapan hatalar yüzünden kapandı diye bahane uydurdular. İlkinde serverları birleştircez dediler bakıma aldılar, meğer kurucunun parası bitmiş servera para yatırmamış, diğerindede Hassurvvial tekrar açıldı yazmış girdik oynadık 1 gün sonra sunucu kapandı. buda 3. olusu hassurvival'da oynamak hata bence. neyse 404 tıklanma adı üstünde ERROR[DOUBLEPOST=1422791685,1422791480][/DOUBLEPOST]sen ne kadar temiz olsanda bu serverin adı kirlenmiş artık çoğu kişi güvenip giremez bu servera sonucunda ne olcağını biliyorlar çünkü

MinecraftLove123Love

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2 kere oynadım bu serverda ikisindede saçma sapan hatalar yüzünden kapandı diye bahane uydurdular. İlkinde serverları birleştircez dediler bakıma aldılar, meğer kurucunun parası bitmiş servera para yatırmamış, diğerindede Hassurvvial tekrar açıldı yazmış girdik oynadık 1 gün sonra sunucu kapandı. buda 3. olusu hassurvival'da oynamak hata bence. neyse 404 tıklanma adı üstünde ERROR[DOUBLEPOST=1422791685,1422791480][/DOUBLEPOST]sen ne kadar temiz olsanda bu serverin adı kirlenmiş artık çoğu kişi güvenip giremez bu servera sonucunda ne olcağını biliyorlar çünkü
Yeni Server HAS SURVİVAL olarak açılmayacak yep yeni çok kaliteli olarak açılacak.[DOUBLEPOST=1422791775][/DOUBLEPOST]Ufak hatalar dan kapatılmayacak hatalar onarıldıktan sonra açılacak.