HuseyinGulbent
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba... YouTube kanalım 2015'in Haziran ayında faal duruma geldi ve +1000 görüntülenme olduğumuzu söylemekten gurur duyuyorum... Eğelenmek için , öğrenmek için , HD kalitede 60 FPS İzleyebilmek için! E daha ne duruyorsunuz! Abone Ol tuşuna basmak için hiç bu kadar emin olmamıştın! Bu kanalda video çekmek için gerekli olan her şey var! Yaklaşık 50 mb/sn indirme , 6 mb/sn yükleme hızı ile , i7 8gb ram 2 gb NVidia GeForce ekran kartımız size daha iyi hizmet sunabilmek için emrinize amade!
Yalnız! Bu sistemini burada yazmak görgüsüzlük olarak algılanmasını istemiyorum Nedeni ise , çoğu youtuberlarda olmayan özelliklerin bende olması. Yani size diğer youtuber abilerim,kardeşlerimden daha iyi hizmet sunabileceğimi düşünüyorum. Allah Herkese Nasib Etsin...
Kanal:
G230 Kutu Açılımı:
Minecraft Survival Bölüm 1:
İyi seyirler...
Yalnız! Bu sistemini burada yazmak görgüsüzlük olarak algılanmasını istemiyorum Nedeni ise , çoğu youtuberlarda olmayan özelliklerin bende olması. Yani size diğer youtuber abilerim,kardeşlerimden daha iyi hizmet sunabileceğimi düşünüyorum. Allah Herkese Nasib Etsin...
Kanal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
G230 Kutu Açılımı:
Minecraft Survival Bölüm 1:
İyi seyirler...