------------

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eger Iconomy yi Faction ki ile ayni MySql e baglamazsan veya her dunyada yerel depolamayi tercih edersen oyle olacaktir. Aslinda Iconomynin orginal halinde de yerel depolama otomatik acik oluyor yani boyle bir sorun kalmiyor.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çekirdek server yapmak için ayrı serverlar kurmanız gerekmekte.
Şu konudan videolu olarak tüm desteği alabilirsiniz:
Tıklayın.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yani Hsbas inda dedigi gibi ayri serverler kurdugun icin ve hepsi kendi dizininde tutuldugu icin(Ayni MySql e baglanmamissa) sorun cikmayacaktir.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Videoyu izledim ama benim server AxiTR den yani o zaman nasıl olacak filezilal bağlantısı var sadece

FTP izinleri bile sınırlıyken aynı oyuncu sayısı veya ram ile 2. serverı açtıracağını hiç sanmıyorum.. Malesef yapamazsın, ama bir konuşmayı dene istersen ticket atıp.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Açıkcası videodan bir şey anlamadım perworldplugins in sadece config den birşeyler yapıyor sanırım başka bir plugin bulmam gerekecek :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376332756,1376318464][/DOUBLEPOST]Multiverse ye plugin atılabilse çok güzel olacak :sırıtmak:

Boş bir zamanımda bu pluginle ilgili tanıtım videosu çekeceğim.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Peki buna plugin atılabiliyor mu ? Bildiğim kadarıyla atılmıyor.

Pluginleri istediğiniz dünyada çalıştırmayı sağlayabiliyorsunuz.
Ortak /plugins klasörü içerisindeki pluginleri istediğiniz dünya-lar-da çalıştırabiliyorsunuz yani.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri istediğiniz dünyada çalıştırmayı sağlayabiliyorsunuz.
Ortak /plugins klasörü içerisindeki pluginleri istediğiniz dünya-lar-da çalıştırabiliyorsunuz yani.

En iyisi sizin heyecenla ve sabırsızlıkla videoyu çekmeniz :D Elinizi çabuk tutun lütfen

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hangi gruba verdiniz? Hangi permision pluginini kullaniyorunu? Iki tane permission plugini olmadigindan emin misiniz? Komutlari eklemek icin hangi komutlari kullandiniz? Permissionlari plotme world e gore de ayarladiniz mi? Yani world, nether, end duyalari her plugin tarafindan otomatik desteklenirken diger dunyalar desteklenmez bunlar manuel kodlanir.