12w42a

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anvil Block lar değiştirldi artık materyallerle de tamirat yapabiliyoruz ve yapımı ucuzlaştırıldı ayrıca birkaç küçük görsel değişiklik de geldi
Yarasalar artık tohumları kıramayacak ve pressure platelere etki edemeyecek
Redstone repeaterlar artık kenarına bir repeater koyarak kilitlenilebilir
Sunucuların ip lerini gizleme seçeneği eklendi
Dil dosyaları güncellendi
Ve herzamanki gibi buglar onarıldı

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
HAA ÇOK GÜZEL 1.3.3 de ki bilgilerde bunlar
zaten snapshotta olan görünmezlik iksiri ve gece görüş
kafalardan moblar:
Wither [bu zaten vardi]
Arkadaş creeper [bu modda var ama modsuz 1.3.3 e gelcek]
Kanka Steve [itemleri sizinkiler kadardir size item verir size ayrdim eder sizinle birlikte saldirir moblara]
Okcu iskelet [buda creeper gibi sizinle gelir ok atar normal iskelete karsi cani 2 kat daha iyi daha güçlü]
Zombi Kelle [bu zombi yaratir eline item verip savasir]
bu moblarda wither hariç hepsi iyi
yeni gelen moblar
zombi köylü [ en az 2 yada 3 zombinin köylüyü bir kenara sıkıstırıp öldürmesiyle zombi oluyo normal köylülere saldırır]
bide zombiler ve iskeletler artik zirh ve kilic kürek gibi şeyler giyebilecek
bunlarin çogu snapshotta var mvc ile deistirebilirsiniz
bildiklerim bunlar yardımcı olabildiysen mutluyum bilmeyenler icin
minecraft 1.3.3 hiçbir zaman çıkmyacak 1.4.1 çıkacak 2 hafta sonra (cadılar bayramı) ve arkadaşım ben 12w42a yı anltıyorum 1.3.1 den 12w42a ya kadar olanı değil ve verdiğin bilgilerin çoğu yanlış elde edilebilen tek head wither skull headdir ve wither spawn etmek için kullanılır snapshot da minecraftın önemsiz ara sürümlerine denir üzgünüm yardımcı olamadın çünkü söylediklerinden hiçbiri 12w42a ile ilgili değil ve yanlış

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş creeper [bu modda var ama modsuz 1.3.3 e gelcek]
Kanka Steve [itemleri sizinkiler kadardir size item verir size ayrdim eder sizinle birlikte saldirir moblara]
Okcu iskelet [buda creeper gibi sizinle gelir ok atar normal iskelete karsi cani 2 kat daha iyi daha güçlü]
Zombi Kelle [bu zombi yaratir eline item verip savasir]
Bu kısımlar güzel uydurmuşsun. Durmak yok sallamaya devam. :D

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft 1.3.3 hiçbir zaman çıkmyacak 1.4.1 çıkacak 2 hafta sonra (cadılar bayramı) ve arkadaşım ben 12w42a yı anltıyorum 1.3.1 den 12w42a ya kadar olanı değil ve verdiğin bilgilerin çoğu yanlış elde edilebilen tek head wither skull headdir ve wither spawn etmek için kullanılır snapshot da minecraftın önemsiz ara sürümlerine denir üzgünüm yardımcı olamadın çünkü söylediklerinden hiçbiri 12w42a ile ilgili değil ve yanlış
Bu "kingmert" uydurmayı çok seviyor uğraşma fazla.

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bilgilendimde konusuyom sallamadim ben nie sallayam bende adam gibi minecraft oynuom nette gördüm minecraft forumda yaziodu ben nie simdi duduk yere sallayam yok yeni gelen versionda endrdragon yavrulari köylüleri bascak :D
Nereden öğrendin cidden merak ettim?

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dedimya minecraft forum link verirdim ama kaybettim link ivaray hani ingiliz bi site orda çevirdim ama kaybettim linki verridim sana kapatalim su konuyu simdi ************ ponysi gelir o nerde laf var oraya gelio zaten
Planet Minecraft yada Minecraftforums diycem de onlar öyle yalan haber yapmaz.