[+1300 Oyuncu] TürkLion Network Tekrardan Piyasada

Melihoper

mc.TurkLion.net
Mesajlar
395
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
191
Puanları
490
Ruh hali
Oyun Sürümü
1.7 - 1.8
Sunucu Slotu
1000
Sunucu Türü
PvP
Herkese merhabalar,

Açıp açmama konusunda baya düşündüğüm bir konu ile karşınızdayım. Çoğu kişi biliyor ki TürkLion Network diye büyük bir PvP topluluğu vardı, maddi durumlardan dolayı sürekli kapanıp açılan TürkLion kendisine gerekli olan sponsorları en sonunda buldu ve tekrardan kodlanmaya başlandı. TürkLion Network yaklaşık 3 yıldır piyasada güzel işler çıkarmaya çalışmıştır. Rekorumuz anlık olarak +1300 oyuncudur, lakabımız ise "Türklerin Badlionu" bizi çoğu kişi YouTube'da bu başlıkla tanıdı.

Sunucuyu kurmamdaki amaç nedir peki?: Sunucuyu kurmamın nedeni, piyasada sağlam bir Türk PvP sunucusunun olmamasıdır ben hiçbir zaman bu işi para kazanmak için yapmadım, tek isteğim bu topluluğa güzel bir sunucu sunabilmekti ki, para için yapsaydım emin olun gider hazır bir paketle bir sunucu açardım ve VIP fiyatlarını 5 TL yapardım.

Sunucunun bütçesi nedir?: Evet çoğunlukla gelen sorulardan birisi olan Bütçeniz & maddi durumunuz nedir? sorusuna gelecek olursak dostlar bizim sizden sakladığımız hiçbir şey yoktur bütçemiz şu an 1200 Türk Lirasıdır makine, alan adı ve hosting sponsorlarımız tarafından sağlanmaktadır paranın çoğunu reklam ve diğer ihtiyaçlar için kullanacağız.

Sunucuya günde/haftada kaç saat ayırıyoruz?: Sunucuda sadece ben yetkili değilim yetkili kadromuz şu anlık 12 kişiden oluşmaktadır ki bu yetkili ekibinde mevcut olan herkes belirli bir olgunluğa sahip moderasyonluk ve oyun işleyişi hakkında yüksek bilgisi olan insanlardır, sunucuya tüm üst yetkili ekibi olarak günlük yaklaşık 8 saatimizi ayırdığımızı söyleyebilirim. Haftalık olarak bu 50+ saat olabiliyor.

Topluluğumuza nasıl bir hizmet sunmak istiyoruz?: Troll, spam ve diğer kuralları ihlal eden kural bozuculardan uzak bir alemde olmalarını istiyoruz tabii ki bunları biz değil Moderatör arkadaşlarımız sağlıyor biz sunucunun arka planında çalışırken onlar topluluğumuzda bulunan kural bozucu olan kişileri cezalandırıyor ve daha yaşanılabilir bir topluluk oluşturmaya çalışıyorlar.

Yetkili ekibine alımlar aktif mi?: Evet, yetkili ekibine alımlar aktif detaylar için Discord adresimize giriş yapabilirsiniz.

Oyun İçi Görüntü:
(Haritaların hepsi bize aittir, alıntı değildir özel Mimar ekibimiz tarafından yapılmıştır.)


137138


Sunucu Bilgileri:

Ram: 32 GB RAM
Slot: 1000 kişi (Gerekirse arttırılır.)
Lokasyon: Türkiye & Amerika (Yakında)
Adres: tr.TurkLion.net & eu.TurkLion.net (Yakında)
Internet Sitemiz: TurkLion Network Rekabetçi Minecraft
Desteklediği Sürümler: 1.7 - 1.8

Sunucumuzun discord adresine katılmayı unutmayın, discord adresimize katılarak anlık geliştirici güncellemelerinden haberdar olabilir yetkili başvurusu yapabilir ya da bizlere önerilerde bulunabilirsiniz.

KATIL (DISCORD):
discord .gg/Qzw8KJB

TurkLion Network | BETA
 


Son düzenleme:

Üst