Ömer Faruk Çakıroğlu
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
İyi Günler Arkadaşlar Yepyeni Tertemiz Bir Server Kuracağım . Bana Tecrübeli Bir Builder Gerekiyor. Gerekirse Güleriz, Eğleniriz. Mc Den Başka Oyunlar Oynarız
Ama Yeri Geldiğinde İşini Yapacak İnsanlar Arıyorum. Arkadaşlar Servera Dediğim Gibi Deneyimli Builder Arıyorum. Yapıcağımız Yapılar Eski Çağ Olucak
Builderin Yaptığı İşe Karışmayı Çok Sevmem. İnsanların İşine Müdahale Etmem Ama Yaptığı Yapı Gerçekten Kötüyse Bunu Söylerim
Eğer Yukarıda Anlattıklarıma Uygun Bir İnsan Olduğunuzu Düşünüyorsanız. Aşşağıdaki Formu Doldurun.
(Formu Doldurmanız Gerekli. Forumda Üyeliğiniz Yoksa Skype Adresim : efeomer111 Burdanda Atabilirsiniz . )
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor : Ama Yeri Geldiğinde İşini Yapacak İnsanlar Arıyorum. Arkadaşlar Servera Dediğim Gibi Deneyimli Builder Arıyorum. Yapıcağımız Yapılar Eski Çağ Olucak
Builderin Yaptığı İşe Karışmayı Çok Sevmem. İnsanların İşine Müdahale Etmem Ama Yaptığı Yapı Gerçekten Kötüyse Bunu Söylerim
Eğer Yukarıda Anlattıklarıma Uygun Bir İnsan Olduğunuzu Düşünüyorsanız. Aşşağıdaki Formu Doldurun.
(Formu Doldurmanız Gerekli. Forumda Üyeliğiniz Yoksa Skype Adresim : efeomer111 Burdanda Atabilirsiniz . )
İnsanlara Saygısı Ne Kadar :
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) :
Bahsettiğim Gibi Yukarıdaki Formu Doldurmanız Ve Bana Ulaştırmanız Yeterli Olucaktır. Server Faction Olarak Açılacaktır