+15 / Builder - Reklamcı / Skype Şart

Ömer Faruk Çakıroğlu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İyi Günler Arkadaşlar Yepyeni Tertemiz Bir Server Kuracağım . Bana Tecrübeli Bir Builder Gerekiyor. Gerekirse Güleriz, Eğleniriz. Mc Den Başka Oyunlar Oynarız
Ama Yeri Geldiğinde İşini Yapacak İnsanlar Arıyorum. Arkadaşlar Servera Dediğim Gibi Deneyimli Builder Arıyorum. Yapıcağımız Yapılar Eski Çağ Olucak
Builderin Yaptığı İşe Karışmayı Çok Sevmem. İnsanların İşine Müdahale Etmem Ama Yaptığı Yapı Gerçekten Kötüyse Bunu Söylerim :)
Eğer Yukarıda Anlattıklarıma Uygun Bir İnsan Olduğunuzu Düşünüyorsanız. Aşşağıdaki Formu Doldurun.

(Formu Doldurmanız Gerekli. Forumda Üyeliğiniz Yoksa Skype Adresim : efeomer111 Burdanda Atabilirsiniz . )
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor :
İnsanlara Saygısı Ne Kadar :
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) :

Bahsettiğim Gibi Yukarıdaki Formu Doldurmanız Ve Bana Ulaştırmanız Yeterli Olucaktır. Server Faction Olarak Açılacaktır :)

emirmcgunes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor : 3
İnsanlara Saygısı Ne Kadar :İyidir Elimden Geldiği Kadar İyi Olmaya Çalışacağım
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) : Buna Gerek Yok Servere Girip Spawn Yaptığımda Göreceksin
Tecrübeleri (Yetki Aldığı Serverlar) : NiceCraft AtomCraft Ama Hepsi Eskiden Kalma AxiTR Serverler

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
paralı build yaparım[DOUBLEPOST=1417945326,1417945292][/DOUBLEPOST]
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) : Buna Gerek Yok Servere Girip Spawn Yaptığımda Göreceksin
Tecrübeleri (Yetki Aldığı Serverlar) : NiceCraft AtomCraft Ama Hepsi Eskiden Kalma AxiTR Serverler
skypeni versene bi kardeş

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu çocuk varya bu çocuk çok sağlam biridir. Bu çocuğa iyiliği bulunana biliyorsunuz hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz bendende bir iyilik alır :)

Ömer Faruk Çakıroğlu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Skype adresimi ekleyin emirmcgüneş server şu anda aktif . Skype ekle konuşalım kardeşim : Efeomer111[DOUBLEPOST=1417952378,1417952176][/DOUBLEPOST]
Ekle Kardeşim Skype İd : efeomer111

Mike_Him

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor : 5 Senedir
İnsanlara Saygısı Ne Kadar : Herkese Eşit :)
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) : Malasef Her Türlü Build Üzerinde Çalışıyorum Foto Almadım K.b Ama Alındığımda Yeteneğimi Görürsün :)
Tecrübeleri (Yetki Aldığı Serverlar) : Won Craft , CazibeCraft , MicnhCraft , MtSCraft , DravenCraft , FirstMySCraft , SplgotsCraft , HuaMesCraft ...

emirmcgunes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor : 5 Senedir
İnsanlara Saygısı Ne Kadar : Herkese Eşit :)
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) : Malasef Her Türlü Build Üzerinde Çalışıyorum Foto Almadım K.b Ama Alındığımda Yeteneğimi Görürsün :)
Tecrübeleri (Yetki Aldığı Serverlar) : Won Craft , CazibeCraft , MicnhCraft , MtSCraft , DravenCraft , FirstMySCraft , SplgotsCraft , HuaMesCraft ...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Karımız ne olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlexTurner

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Minecaftı Kaç Senedir Oynuyor : +3 (4 e yaklaştı)
İnsanlara Saygısı Ne Kadar :Adam olana sonsuz saygım var ama diğerlerine saygım sınırlı
3 Adet Eski Çağ Yapısı (Alıntı Olmiyacak.) : öyle kayıtlı bi yapım yok ama bi deneme sürecine alabilirsin istersen
Tecrübeleri (Yetki Aldığı Serverlar) :5 server admin-7 server builder-3 server rehber-1 server kurucu [wg falan yaparız sıkıntı olmaz}