2 Builder 4 rehber 2 Bas Rehber alımı

komutlardan anlıyormusun

• evet

Kullanılan: 7 87.5%
  • hayır

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

GameZomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimizde 2 builder 4 rehber 2 Bas Rehber 1 moderator 2 de cirak rehber alımı vardır server ip
46.20.1.98:1157
SERVERİMİZ PORTLU DEĞİLDİR !
sayılı ip diye portlu sanmayın host üzerinden açılmıştır

46.20.1.98:1157

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Aydın
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: roolaba
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Cem55080
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yeni başladıSunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu gayet iyi fakat bazı eksikleri bulunmakta.Eee ne demişler hatasız sunucu olmaz.Önemli olanda bu eksikleri çabucak tespit edip iyi bir şekilde düzeltmektir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): FunnyPvP adlı serverda yetkiliydim.Fakat artık değilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi yetkili olmaya gayet hazır hissediyorum açıkçası.Hepimiz biliyoruz ki yetkili olmak o kadar kolay bir iş değil, genellikle insanlar yetkileri ön yargı ile karşılıyor.Mesela ''Sen ne yapıyorsun ki senin yaptığını herkes yapar'' gibisinden. Ama bu önyargıyı kırmak için elimden geleni yapıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Yukarıda da bahsettiğim gibi yetkili olmak herkesin sandığı gibi kolay bir iş değil gayet dürüst saygılı insan olman gerek önce.Sunucudaki ortamı çok seviyorum ve bu ortamın bozulmasını istemiyorum.Açıkçası bu işi de iyi yapacağıma inanıyorum.Bu yüzden sunucuda yetkili olmak istiyorum.
Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabii ki sunucudaki işlerin tıkırında gitmesi için yetkili ekibinin birbirini iyi tanıması ve iyi bir şekilde uyum sağlaması gerekmekte.Yetkili ekibindeki insanlar gayet dürüst saygılı insanlar ve işlerini iyi yapıyorlar.Ben, iyi bir insan ile çalıştıktan sonra kesinlikle uyum sağlıyacağımı düşünmekteyim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Öncelikle insanlarla iletişim kurmayı seviyorum, ve bu işi iyi yapıyorum.İnsanlara yardım etmeye bayılıyorum.İnsanlar ile sohbet etmeyi mizah yapmayı çok seviyorum.Sunucudaki oyuncular ile saygı çerçevesinde konuşmak için elimden geleni ardına koymuyorum.Dürüstçe her olayı sebebiyle birlikte açıklamaya çalışıyorum,ve son olarak gayet sabırlı birisiyimdir. Kısacası benden bu kadar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Yukarıda dediğim gibi oyuncularla saygı çerçevesinde konuşmak için elimden geleni yapıyorum, onlara yardım etmeyi çok seviyorum.Oyuncularla gayet sabırlı bir şekilde konuşuyorum.Sunucudaki işlerin tıkırında gitmesi için herşeyi yapıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular ile şuana kadar tek bir sorunum dahi olmadı çünkü insanlar sunucuya oyun oynamak için giriyor ve hiçbir oyun için birbirinin annesine, bacısına sövmez.Çünkü bu bir oyun sonuçta.Hayatta en tahammül edemediğim şey küfürdür, küfür eden oyunculara cevap vermiyorum ve yetkililere şikayet ediyorum.Yetkililer ile ilgili tek bir sorunum dahi yok onlar işlerini elinden geldiğince yapıyorlar.Herhangi bir şikayette anında geribildirim yapıyorlar.Oyuncular ve yetkililerle iyi anlaşıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eğer yetkili olursam sunucudaki ortamı daha rahat sağlamak için yeni komutlar eklemek isterdim küfür eden bir kullanıcıyı görmemek gibi.(Ama sadece sende) Son olarak sunucuda bazen lag olayları olabiliyor bu lag olaylarini yok etmek isterdim.Son olarak ise sunucuya bir web sitesi eklemek isterdim.İşlerin daha kolay olması için
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bence sunucudaki hack koruması iyi çalışmıyor mesela iyi tıklayan birisi yüksek bir CPS değeri yapıyor ve hile koruması bu oyuncuyu otomatik olarak kickliyor ve oyun crash veriyor oyuncu ne olduğuna dair hiçbir haberi olmuyor ve ne olduğunu şaşırıyor.Ben hack korumasını kaldırmak istemezdim ama düzeltilmesini isterdim.