Hocam bizde aynı yollardan geçtik ama bu nedir yav biri bi açıklama yapmalı buna ne içirmişlerde bu çocuk böyle olmuş?Ben beslemem direk atarım :/ Liseye geçenlerde çok fazla ayran içme sevdası başlıyor ve buda geleceklerini kötü etkiliyor.
İyiki 2000'li değilim :/ 2000'liler sakat ya.Liseye geçmeleri bile muzice!Ayranla ve lahmacunla beslersen çocuğu olacağı bu! (Çaktırmayın 2002'liyim :/)Hocam bizde aynı yollardan geçtik ama bu nedir yav biri bi açıklama yapmalı buna ne içirmişlerde bu çocuk böyle olmuş?
SS
"Onlardan" birisi kendini ifşa etti!Size ne kardeşim? İstediği gibi poz verir size ne? Tek kişi üzerinden 300.000 öğrenciyi aşağılamak nasıl bir mantıktır? Kendi kafanıza baktıktan sonra diğerlerini yargılayın.
Emin ol ki senden çok daha düzgün bir kişiliğe sahibim. İnsan doğacağı zamanı seçemez ve bununla dalga geçmek ahmaklıktır."Onlardan" birisi kendini ifşa etti!
2000'li genç sen doğduğun zamanı seçemezsin tabi çünkü doğduğun zaman seni seçti :QWeasd:qwe:Emin ol ki senden çok daha düzgün bir kişiliğe sahibim. İnsan doğacağı zamanı seçemez ve bununla dalga geçmek ahmaklıktır.
Önce gülüşünü düzelt, sonra beni eleştirecek seviyeye çıkmaya çalış. Kuru kuru laf atmak kolay.2000'li genç sen doğduğun zamanı seçemezsin tabi çünkü doğduğun zaman seni seçti :QWeasd:qwe:
2000'li genç sen doğduğun zamanı seçemezsin tabi çünkü doğduğun zaman seni seçti :QWeasd:qwe:
Tamam kavgaya yer yok :/ Herkes 2000'li olduğu için sigara içip kız lisesi önünde gız tavlayacak değil @HuNu92! @Iskefiyeli01 sen bizim ya da benim büyüğümüzsün senin kavga başlatman değil kavgaları sonlandırman lazım.Olay bitti kapandı...OK?Önce gülüşünü düzelt, sonra beni eleştirecek seviyeye çıkmaya çalış. Kuru kuru laf atmak kolay.
Eğer arkadaş kendini beğenmişlik yapmayı keserse kavga biter zaten.Tamam kavgaya yer yok :/ Herkes 2000'li olduğu için sigara içip kız lisesi önünde gız tavlayacak değil @HuNu92! @Iskefiyeli01 sen bizim ya da benim büyüğümüzsün senin kavga başlatman değil kavgaları sonlandırman lazım.Olay bitti kapandı...OK?
O kavga ederse etsin o kavga ediyor diye sende mi edicen?Eğer arkadaş kendini beğenmişlik yapmayı keserse kavga biter zaten.