2000'liler liseli oldu dedik inanmadınız

HuNu92

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sonra neden 2000'lilere baskı yapılıyor.
Hocam baskı yapmayalımda ne yapalım bu ne şimdi bu nasıl bir nesildir hocam.
Böyle çocuğum olcak balkonda beslerim yemin ediyorum
Bunu paylaşmayı insanlık vazifem olarak gördüm.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben beslemem direk atarım :/ Liseye geçenlerde çok fazla ayran içme sevdası başlıyor ve buda geleceklerini kötü etkiliyor.

HuNu92

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben beslemem direk atarım :/ Liseye geçenlerde çok fazla ayran içme sevdası başlıyor ve buda geleceklerini kötü etkiliyor.
Hocam bizde aynı yollardan geçtik ama bu nedir yav biri bi açıklama yapmalı buna ne içirmişlerde bu çocuk böyle olmuş?
:SSS

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Size ne kardeşim? İstediği gibi poz verir size ne? Tek kişi üzerinden 300.000 öğrenciyi aşağılamak nasıl bir mantıktır? Kendi kafanıza baktıktan sonra diğerlerini yargılayın.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tanıdığım bir 2000'li var ve 7. sınıfta sigara içmek istiyordu ve 8. sınıfta içmeye başladı :/

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
2000'li genç sen doğduğun zamanı seçemezsin tabi çünkü doğduğun zaman seni seçti :QWeasd:qwe:
Önce gülüşünü düzelt, sonra beni eleştirecek seviyeye çıkmaya çalış. Kuru kuru laf atmak kolay.
Tamam kavgaya yer yok :/ Herkes 2000'li olduğu için sigara içip kız lisesi önünde gız tavlayacak değil @HuNu92! @Iskefiyeli01 sen bizim ya da benim büyüğümüzsün senin kavga başlatman değil kavgaları sonlandırman lazım.Olay bitti kapandı...OK?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav ama şimdide dalga geçmemekte elde değil, öğleden sonra 9lar geliyor ilkokula dönüyor bütün okul gelen bütün 9ların boyu bacağım kadar ben bile haykırıyorum bazen durduk yere :/