Eklerim, ulaşmak isteyenler Skype:alicangulluİki Gözle Bekliyorum![]()
[DOUBLEPOST=1408783699,1408781117][/DOUBLEPOST]KARDEŞ SKYPE EKLERMİSİN edis.sarioglu IP'yi Önce Bana At
![]()
IP EKLEYIN KONUYA SAAT 17:30!!![DOUBLEPOST=1408803089][/DOUBLEPOST]Eklerim, ulaşmak isteyenler Skype:alicangullu
PARDON PAZAR YAZIYORMUŞIP EKLERMISINIZ LUTFEN KONUYA SAAT 5 OLDU SABAHTAN BERI BEKLIYORUM[DOUBLEPOST=1408803022,1408802404][/DOUBLEPOST]
IP EKLEYIN KONUYA SAAT 17:30!!!
Mesajınız için teşekkürler.:lav:Selam, Server'ın resimlerine bakılıcak olursa emeğe benziyor. Ömrü uzun olması çok önemliVe lütfen ASLA ve ASLA bir oyuncuya "VIPlere Bi OPluk vermediğiniz kalmış" dedirtmezsiniz inşallah. hiçbir VIP de extradan Enchanted Golden Apple istemiyoruz ve super jump , fly , volcan vb. güçler istemiyoruz. Adam akıllı bir Server kalmadı. Sadece sizi bekliyoruz, bir klan olarak serverinizi beğendik fakat klan ismini vermiyorum. Teşekkürler :lav: EDIT : KLANIMIZ TECRUBELI PVP OYUNCULARIDIR. BUNU BELİRTMEK İSTEDİM
Klan'ın başkanı ben değilim şimdiden söyliyeyim.[DOUBLEPOST=1408855222,1408847235][/DOUBLEPOST]GERÇEK FACTION SERVER'I ISTIYORUZ ARTIK. TORPIL MORPIL HIKAYE, VIPLERE HAYVAN GİBİ YETKILER VERMESINLER ARTIK. TURKIYE DE SERVER KALMADI ADAM AKILLI... BU YUZDEN BU SERVER'IN AÇILMASINI BEKLIYORUM!
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Mesajınız için teşekkürler.
Vip özelliklerini sizin gibi emeğe dayalı oyun oynayanların seveceğinden eminim, Vip ile ilgili bir örnek vereyim
Oyunda kazmaya gelen en yüksek verimlilik 4
vipte ise 6 yada 8 olarak düşünüldü.. Viplerin fazladan arsa ve hammadde dışında bir kazancı yok . Zaten oyunda sabit saatlerde doğan Bosslarımızdan p4 set ve her bossun içinden çıkan özel silahı (örn PigBoss'tan PigKingKılıc) ı düşüyor. Kendine göre özellikleri var bossları kovalayarak set tamamlamanız oldukça kolay. Arsalarda FLY serbest.Onun dışında kimsenin Uçması yada özel ilgi tarzı bir şey imkansız.
Mesajınız için teşekkürler. Yapıtlar türkiyede pek keşfedilmemiş schematiclerin birleşiminden yapıldı. Yurtdışında benzer mapler kullanılıyor,ülkeye yenilikler getirmeye çalıştık.şu an sunucuya pistonlardan yapılmış bir sayaç ekleniyor çoğu kişinin ilk kez göreceğinden eminim. Alışılmışın dışında kabalık yerine daha tatlı bir server yapmaya çalıştık. Kutu gibi spawnların içinde oyun oynamayın istedik. Mesela bir örnek vereyim Market spawnın tam üstünde duruyor. Markete çıkıp aşağı atlayabiliyorsunuz oklarla düğme vurup rakibi aşağı düşürme gibi eventler ekleniyor şu an. Elimizden geldiği kadar geliştirmeye çalışıyoruzYapıtlar sizin galiba ?
Yanlış anlaşılmasın çok mükemmel değil geliştirilebilir fakat bu haliyle de sevimli duruyor bir ara girer göz atarım.
Emek hırsızlığı yapmamanız bile çok iyi.
Açıldığı zaman bilgilendirileceksiniz, sunucu kiralandı bu gece yada yarın sabah ip vermeyi planlıyoruz.Allouse , Server Açıldı mı ? , Açıldıysa IP Verirsen![]()
Alım varsa kardeş face eklermisinm Bugra Aydogmus, Minecraft resmi var. Yatakta yatıorum.Açıldığı zaman bilgilendirileceksiniz, sunucu kiralandı bu gece yada yarın sabah ip vermeyi planlıyoruz.
Evet[DOUBLEPOST=1408958809,1408898085][/DOUBLEPOST]Skype'ınız alicangullu 'mu? Demir yazan?