SalçalıEkmek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
daha neler varO yaratıklardan birini arkamda görürsem biiplii bir kelime kullanırım
eyw yorumlar içinde teşekkürlerAdamsun !!! İndiriyorum bayadır MCye girmiyordum
Herobrine+Testere modu olaydi Aşırı daha iyi olurdu altimiza Noktanokta yaparduk.![]()
Herobrine Havaa karada denizde vurduğu için dedim bide testere gizli giz<li mahzenine attığını düşünseneHerobrine aşırı gereksiz
Herobrine Havaa karada denizde vurduğu için dedim bide testere gizli giz<li mahzenine attığını düşünsene![]()
herobrine modu varda uymuyo yani çakışıyo modlar eklerdimde aşırı korku gelirdiHerobrine+Testere modu olaydi Aşırı daha iyi olurdu altimiza Noktanokta yaparduk.![]()
Testereye noldu?herobrine modu varda uymuyo yani çakışıyo modlar eklerdimde aşırı korku gelirdibide karanlık çökünce harbi fena oluyo o zaman herodan daha korkunç
ama herobrine zombisi var
ayni şey bendede oldu ama çözümü bulamadim.Yalnız oyunu açmıyor.Versiyonu seçip Play e tıklıyorum yeşil şey doluyor ancak açılmıyor.Hata kodu falan yok.
ayni şey bendede oldu ama çözümü bulamadim.![]()
hemen bi test edeyim dönecem size su setting yani ayarları silin modları atın forgeyi seçin giriş deyin acılır bende bi test edeyim@SalçalıEkmek Yardım bekleniyor