-

Fiyatlarımızı Nasıl Buldunuz ?

• Pahalı.

Kullanılan: 1 33.3%
  • Gayet uygun.

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

Punb

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasal belge resimlerini ekleyene kadar konuyu kitliyorum ekleyince tekrar konusucaz -----​

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
YS Belgenizin bir kopyasini atarmisiniz mümkünse

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Plugin paketi olarak ne kullanıyorsunuz ?
Baya hızlıymış ha ping 50 den yukarı çıkmıyordu lag da yok

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Konştum biraz 1-2 gün sonra eklenecek vb dedi çok erken açmışsınız şikayt edilebilir dedim haklısınız yazıp sohbeti kapadı

Punb

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vergi levhası 1-2 gün içinde resmi eklenecek + sağlayıcı izni içini başvurduk tibden onay gelmesini bekliyoruz.

Video konusuna gelirsek videolar bize ait degildir aynı paneli kullandığımızdan dolayı videoları koyduk. Sikayetlerden dolayı kaldiriyorum.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Alps hep sen teşhisi koyardında bana nasip oldu ama sen devam ettir.
Bir bilişimden sunucu alıp sattığınızı düşünün .
Mesela bilmemne hosting normalde 82 slotluk sunucusunu 90 tlye satıyor sen adamlara diyorsun ki abi bende minecraft sunucusu satacağım bana 70 tlye sat ben bunu gidip 80 tlye satacağım gibisinden konuşuyorsun daha sonradanda onun üzerinden ( güya onun adına ama kendileri bunu kabul etmiyor ) sunucu satıyorsun sunucu-kiralama.com üzerinden server satın alıp size teslim ediyor.

Yer sağlayıcımız var denilmiş fakat Aralık 2013 yılından sonra yer sağlayıcı belgesi veren TIB'in yetkileri Mite devredildi. Mite resmi düzenleme gelmediği için aralık ayından şu zamana kadar hiçbir ys başvuru kabul olmadı. YS Belgesi başvuru kabul olmadığı için şirketlerin vergi levhasını göstermesi zorunlu duruma getirildi

Sitenizi daha dün kayıt ettirmişsiniz 1 günde ne ara ys belgeniz onaylandıda vergi levhanızı aldınızda şuyduda buyduda oh ne ala ozaman bizde gidelim
paneli olan bir bilişimden sunucu alıp alıp satalım

Web sitesini inceliyorum daha text edit bile yapmayı başaramamış bir site karşıma çıkıyor

Glyphl

En iyi cevaplar
0
@Alps hep sen teşhisi koyardında bana nasip oldu ama sen devam ettir.
Bir bilişimden sunucu alıp sattığınızı düşünün .
Mesela bilmemne hosting normalde 82 slotluk sunucusunu 90 tlye satıyor sen adamlara diyorsun ki abi bende minecraft sunucusu satacağım bana 70 tlye sat ben bunu gidip 80 tlye satacağım gibisinden konuşuyorsun daha sonradanda onun üzerinden ( güya onun adına ama kendileri bunu kabul etmiyor ) sunucu satıyorsun sunucu-kiralama.com üzerinden server satın alıp size teslim ediyor.

Yer sağlayıcımız var denilmiş fakat Aralık 2013 yılından sonra yer sağlayıcı belgesi veren TIB'in yetkileri Mite devredildi. Mite resmi düzenleme gelmediği için aralık ayından şu zamana kadar hiçbir ys başvuru kabul olmadı. YS Belgesi başvuru kabul olmadığı için şirketlerin vergi levhasını göstermesi zorunlu duruma getirildi

Sitenizi daha dün kayıt ettirmişsiniz 1 günde ne ara ys belgeniz onaylandıda vergi levhanızı aldınızda şuyduda buyduda oh ne ala ozaman bizde gidelim
paneli olan bir bilişimden sunucu alıp alıp satalım

Web sitesini inceliyorum daha text edit bile yapmayı başaramamış bir site karşıma çıkıyor
sunucu-kiralamaya ticket attım + bili ve iletişim bakanlığa ticket atma yerini arıyorum şu an :)