kejdurapa_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese Selam Ben Kejdurapa
Hatırlarsanız "23 modlu minecraft" Paylaşmışdım söz verdiğim gibi 1.4.6 için Yine Paylaşım yapıyorum
Sizlere "24 Modlu Minecraft" Paylaşmakdan Gururduya bileceğimi düşünüyorum
24 Modu Bi araya Getirmeyi Başardım Daha Fazla Mod Yüklemek isterdim ama Oyunun Ana Mantığının Yok olacağını Düşündüm Sonuçda Bu bir yapı oyunu MiniGun'nın burda işi olmaz (Zaten daha fazla mod yükleyemedim çoğu birbirleriyle çakışıyor) Tabi bu modda bir kaç adet silah var çok gelişmiş bir şey değil
Evet Link'ide Vereyim
Kurulum
Modu Yüklemek için indirdiğiniz Rar'ın içerisindeki ".minecraft"ı %appdata%'ya atmanız yeterli
Normal e dönmek için "Mods" klasörünü silin ve "Force Update" Yapin Normale dönersiniz
Beğeneceğinizden eminim iyi oyunlar ve bol skorlar
Hatırlarsanız "23 modlu minecraft" Paylaşmışdım söz verdiğim gibi 1.4.6 için Yine Paylaşım yapıyorum
Sizlere "24 Modlu Minecraft" Paylaşmakdan Gururduya bileceğimi düşünüyorum
24 Modu Bi araya Getirmeyi Başardım Daha Fazla Mod Yüklemek isterdim ama Oyunun Ana Mantığının Yok olacağını Düşündüm Sonuçda Bu bir yapı oyunu MiniGun'nın burda işi olmaz (Zaten daha fazla mod yükleyemedim çoğu birbirleriyle çakışıyor) Tabi bu modda bir kaç adet silah var çok gelişmiş bir şey değil
Şimdi Modları listesini bi verelim
0 Forge 6.5.0.471
0 ModLoader
1 MoCreatures
2 Tale Of Kingdoms
3 Reis Minimap
4 OptiFine
5 CraftGuide
7 AtmosMobs
8 Backpacks
9 Birds
10 ComputerCraft
11 Dungeon Pack
12 Dynamic Lights
13 The Twilight Forest
14 Smart Moving
15 MAtmos
16 Ruins
17 FarmCraftory
18 Enchanting Plus
18 Inventory Tweaks
19 Legendary Beasts
20 Mutant Creatures
21 Thaumcraft
22 Battle Towers
23 Move plus
24 Weather & Tornadoes
Evet Link'ide Vereyim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(94 MB) 8/01/13
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
(94 MB) 8/01/13 Kurulum
Modu Yüklemek için indirdiğiniz Rar'ın içerisindeki ".minecraft"ı %appdata%'ya atmanız yeterli
Normal e dönmek için "Mods" klasörünü silin ve "Force Update" Yapin Normale dönersiniz
Beğeneceğinizden eminim iyi oyunlar ve bol skorlar