.

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Konuyu kapatmanız rica olunur)
(Bu konu tartışma konusuna dönmüştür!)​

Son düzenleme:

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama Bugların hepsi kapalı değil
Bildiğiniz bugları bildirirmisiniz, zamanla sizin sayenizde düzelecek inşallah!
hassssss serverde 50tl verince fly a kadar her şey var lan
/fly yetkisi pvpde kapanıyor. Bana havadan ok atar diyorsan bu sefer yere düşüp kendisi ölecektir. PvPde fly otomatik olarak kapanır.
Fakat karşıdaki kişinin size vurması gerekiyor. Ve sunucumuzun kapasitesini ve ramını yükselttik. Biraz maddi sıkıntımız var VIP satmak zorundayız.
EDIT: Özelliklede söyleyeyim biz hiçbir VIP'ye ve VIP kitinde edit eşya vermiyoruz. En fazla P4 Set veriyoruz.

Yorumlarınız için teşekkürler!

serhat111995

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. survivalde normalde p4 yapana kadar can çıkar siz 3 günde 1 veriyorsunuz
2. şimdi ben gitsem vip alsam uçarken ev yaparken beni biri vursa ölürüm itemlerin hepsi gider?

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. survivalde normalde p4 yapana kadar can çıkar siz 3 günde 1 veriyorsunuz
2. şimdi ben gitsem vip alsam uçarken ev yaparken beni biri vursa ölürüm itemlerin hepsi gider?
Sen uçarken adam sana dalarsa sen düşmezsin. Sen adama vurursan fly'ın kapanır.

Son düzenleme:

Monarches

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya bir hesabımla kayıt oldum fakat ismini unuttum yeni hesap açmak istiyorum izin vermedi Admin yardımcı olurmusun ?

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim sunucuda bir kişi herkese elmas blok dağıtmış, bi bugla elmas blok almış sanırım chestshop bugu x.r.a.y kullananlarında artık önüne geçemez olduk.
Sunucumuz sıfırlandı, yeni sistemde Xray koruması geliyor... Sağlam olacak!
Tüm banlar kalkacak, lockette kalkacak onun yerine artık claim attığınız yerdeki her eşya kilitlenecek, çalışma masası vb. hariç!

Son düzenleme:

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzu test ediyorduk, son gelen bakımımızda artık sunucumuzu tamamen açtık.
Bir sorunda olmadı açıkçası, ve Her Hafta VIP Çekilişi adlı etkinliğimiz devam ediyor.
/menü yazarak herşeye ulaşabilirsiniz, kit meslek vb.

Sunucumuzun eksiklerini söylermisiniz, ne yaparsak sizin için daha iyi olur.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
[DOUBLEPOST=1423426415,1423423203][/DOUBLEPOST]*********************************
BETA 1.1 Yenilikleri

Lockette eklendi (Demir kapı buglu, isterseniz kullanmayın)
Claim plugininin farklı bir sürümü yüklendi.
BETA 1.2 Yenilikleri

PvPManager'in eklenmesiyle artık bir VIP uçarken vurulursa Uçma özelliği kapanacak.
Sunucu menüsü (/menü) güncellendi.
Başla menüsü (/başla) eklendi.
Orman eklendi.
Artık isteyen oyuncu rastgele ışınlanarak veya ormandan atlayarak oyuna başlayabilecek!

Son düzenleme:

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, sizin için elimizden geleni yapıyoruz.
Neyimiz eksik bir söylermisiniz, sizin bu sunucuda oynamanız için neler yapmalıyız ?
Bir yorum atmaya üşenmeyin ve istediklerinizi yazın ve bizde yapabileceklerimizi yapalım!
Dediğim gibi bir yorumu bize çok görmeyin @Monarches zahmet edip yorum attığın için teşekkür ederim.

BETA 1.5 Yenilikleri
Molotof Kokteyl eklendi.
Banka (ATM) eklendi.

Monarches

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel :o ona lafım yok tek sorun online sayısı diyorum oda artarsa güzel olur bide banka yani atm olmamalı