2skript tek metine yazılırsa çalışırmı

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar amacım şu elimde 2 skript var 1i lapisin droplarını kapatıyo diğeri ise skript sadece ** worldünde çalışsın
bu 2 scripti farklı farklı metin belgeleri açıpmı yazmam gerekiyo ?

Ancienty

play.Royal-Craft.com | En iyi OPSkyblock sunucu!
En iyi cevaplar
0
Ne anlattığını tam anlayamadım ama 2 farklı skripti bir dosyada bulundurabilirsin.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Tek bir dosyada sınırsız skript barındırabilirsin fakat satır sayısı arttıkça skriptin reload süresi v.s artar bu yüzden çok büyük projeler için ayrı ayrı dosyalara bölmeni öneriyorum bu reload süresi uzama, lag olma(sadece reloadlarken) gibi durumlar genelde 1000 satırdan sonra başlar 2500 satırdan fazla ise kesinlikle tek dosya yapma. (Bahsettiğin skriptlerin 2500 satır olmayacağını bende biliyorum sadece söylemek istedim :D)

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Şöyle Yaparsan Sorun Olmuyor.
2. Satırda Baştaki Boşlukları Silip 1TAB Bas 3.Satırda 2TAB

Kod:
on break lapis:
      if world is "dünyaadı":
            cancel event

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Tek bir dosyada sınırsız skript barındırabilirsin fakat satır sayısı arttıkça skriptin reload süresi v.s artar bu yüzden çok büyük projeler için ayrı ayrı dosyalara bölmeni öneriyorum bu reload süresi uzama, lag olma(sadece reloadlarken) gibi durumlar genelde 1000 satırdan sonra başlar 2500 satırdan fazla ise kesinlikle tek dosya yapma. (Bahsettiğin skriptlerin 2500 satır olmayacağını bende biliyorum sadece söylemek istedim :D)
Kodlara bağlı olarak değişiyor.250 Satırlık market skriptim reloadlanırken sunucuyu çökertiyor.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aslında sınırsız skripti tek dosyada konumlandırabilirsiniz fakat hem sunucu açısından yorucu olacaktır hem de bir yerde problem olduğunda her ne kadar hangi satırlarda problem olduğunu söylesede sizi uğraştıracaktır. Onun yerine örneğin bir metin belgesine lapis ile ilgili skriptler başkasına gui ile ilgili skriptler diğer birine pvp ile ilgili skriptler gibi bu listeyi uzatabilirsiniz. Daha sağlıklı olacaktır hemde ./sk reload all yerine hangisinde problem çıktı ise ./sk reload metininadı ile tek o metini reloadlayabileceksiniz.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TuSKe addonu sunucuyu çok yoruyor, eğer TuSKe GUI kodları skriptte fazla ise sunucuyu çökertiyor.
Her skript için ayrı dosya açman daha yararlı olacaktır. Çünkü birden sunucuya yüklenmek pek iyi bir fikir değil.