3 tane garip an

gadrom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar minecraft oynarken karşımıza bazen tuhaf görüntüler çıkabiliyor bende bunlardan 3 tanesini size göstermek istedim
mağara adamı :D :

tavuğa binen zombi:

buda en tuhafı normal dünyamda oynuyordum ertesi gün girdiğimde bu oldu:

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sonuncu için kalbi kast ediyosan efekt olmalı , sen yapmazsan olabilecek bir şey değil yani. Elindekini istiyosan texture hatası . Arkayı kast ediyosan sen yapmışsın. Şartlar bu bunlara karşı çıksanda bunlar dışında 3. fotoğraftakilerin olmasının çok mümkünatı yok.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sonuncusu versiyon değişikliginden oluyor galiba O.o Bu arada hangi packi kullanıyorsun ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonuncusu effect ile yapılabiliyor bunda değişik olan ne anlamadım?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Effect komutları cidden çok iyi oluyor Efekti doğru yazarsan yumruklarınla enderdragona tek atabiliyorsun Yada bir zıplayışta bulutlara çıkıp 3 dakika havada kalabiliyorsun

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
soartex fanver texture packini kullanıyorum
3. resim için galiba modlu minecraft oynarken aynı dünyaya modsuz bir şekilde girdiğim için oldu
Mod itemlerinin texturesi mod dosyalarında bulunduğu için modsuz şekilde girdiğinde mor siyah blok çıkması normal de o kalpler pek iyi değil :p

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuncuda elindeki item texture'unu sadece komutlarla yapmıştım. Bir tür texture hatası. Ama sen kendin yapmış olabilirsin. Ben anlatmıştım çünkü nasıl yapılacağını.