.

SugarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba, bizler SugarTR ekibiyiz . Sizlere özgürce eğlenip, Minecraft'taki en güzel deneyimleri yaşatmak için buradayız ve bir sunucu açtık. Sizlere diğerlerinden farklı olarak birçok özellik sunuyoruz. Türkiye'deki en iddaalı sunucu olmaya adayız. Tabi ki bunlar bizim görüşümüz. Gelip sunucumuzda biraz oynayıp kendi kararınızı verin! Söz veriyoruz pişman olmayacaksınız.

Sunucu Adı: SugarTR
Sunucu Türü: Çekirdek ⟫ Hayatta Kalma (Survival) & SkyBlock
Sunucu Sitesi: (Pek Yakında!)
Sunucu Versiyonu: 1.7 - 1.8
Bağlantı Adresi: SugarTR.Nitrado.Net

Bellek:
4 GB DDR4
Slot: 60
Yer Sağlayıcı: Nitrado
Lokasyon: İstanbul

Kurucu - Myper ⟫ Java & Skript Geliştiricisi, Plugin Manager

Kurucu - SugarTR ⟫ Plugin Manager, Oyuncu İlişkileri

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanıt olmadan konuşmak daha büyük bir acizliktir. hiçbir dayanağın olmadan bizim ismimizi kirletemezsin.
Sen Kendi Konunda Yazmışsın Reklamcı Alımı Var Diye İnsan Biraz Yazdığını Okur Ya Al Sana Kanıt

Başka Sunucularda Yaptığınız Reklamlarıda İsteyenlere İspatlayabilirim Bebek Canını Sıkma İnsanda Biraz Utanma Olurda Yanlışını Tekrarlamaz :D

Myper in Açtığı Konuyu Neden Sildiniz O Konuda Bütün SS ler Vardı Tabi Baktınız ki Olmuyor Konuyu Sildirttiniz Buraya Geldiniz Acizler...

Tüm Oyuncuları Sunucularda Reklam Yaparak Kasıyorlar Resmen Acizlik.

Ben Sunucuya Girdim Bir Süre Oynadım Fakat Sonucunda Gördümki
1- Sunucu Bütün Oyuncularını Çeşitli Sunucularda Reklam Yaparak Kazanmış(FetihCraft, GameTurkMC)

Başka Sunucudan Oyuncu Çalmak Acizliği Gösterir.
2- Sunucuda Markette Satılmayan Bir Deriyi Soruyorum Yetkiliye Bana Dediği Cevap Şu : İnek Spawneri Al O Zaman.
3- Daha Bugün Kapatılan Buglar Vardı Okdr Uzun Süredir Açık Olmasına Rağmen
4- Rehberin Söylemiş Olduğu Argolar Görmezden Gelinip SS Sinin Olmasına Rağmen Gerekli Hiçbirşeyin Yapılmaması.
5- Benim Sadece Oyuncularla Savaş Yapmamam, Ticaret Yapmamam Sebebiyle Havalı Sayılmam Ve Bu Nedenle Yetkimin Alınması.

Aynı konuyu neden bir daha açma gereği duydun?
Sürekli Gelen Şikayetlerden Rahatsız Oluyorda Arkadaş :)

Skroob

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapları Saymassak Server İdare Eder