32 GB RAM'li Dedicated sunucumuza BUILDER Arıyoruz!

Kerem Er

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aranan nitelikler
- Sıradan, stoneları yanyana koymak yerine otu, çiçeği, ağacıda katarak ABARTMADAN ışıklandırmayla arsa,tarla,vip bölgeleri yapabilen
- Görünüm bakımından sade dia,iron,gold blocksuz varsayılan minecraft texture pack kullanarak inşaalar yapabilen
- Şehir ve gerçek çevre havasını yaptığı buildere yansıtabilen
- Oyuncu ile inşaa boyutu arasında ki farkı orantılayabilen
- Kendini kaybetmeyecek, düzgün bir mikrofona sahip olup TS3 veya Skypeda konuşabilen yeni ekip arkadaşları arıyoruz.

Hemen hemen 1 haftaya açılacak olan Faction / PVP sunucumuza gerçekten kaliteli işler yapan, daha önce yaptığı buildleri referans olarak gösterebilecek amatör düzeyini geçmiş arkadaşlar arıyoruz. Yaş kısmı baktığımız en son niteliktir isterseniz 10 yaşında olun bizim için farketmez.

Önemli bilgi
Aron Gaming sadece minecraft sunucusu ile sınırlı olmayacağı için ekibimize katılan arkadaşlar şuanda halihazırda olan TeamSpeak 3, MTA, SAMP, CS 1.6, CS GO, Battlefield 3, Team Fortress 2 gibi sunuculardada yetkili olma şansına sahip olabilecekler.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- TS3 : ts3.aroncraft.com
Örnek Başvuru Formu
Ad Soyad:
Hafta içi online olabilme saatleriniz:
Oyunu ne kadar süredir oynuyorsunuz?:
Daha önce Minecraftta yetki sahibi oldunuzmu?(Evet/Hayır):
Oyunda ki sohbet tutumunuz(Resmi/Düzeyli/Arkadaşça/Sürekli :ASDASAQE gibi gülücükler atan):
Oyuna bilgi bakımından ne kadar hakimsiniz?(10 Üzerinden):
WorldGuard ve WorldEdit bilginiz?(10 Üzerinden):
Kendinizi ne kadar profesyonel görüyorsunuz?(10 Üzerinden):
Yaptığınız inşaalardan birkaç örnek:

Sunucu Hat ve Sistem özellikleri

Son düzenleme:

CosmoTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Yusuf İNCEKARA
Hafta içi online olabilme saatleriniz: 4-5 Saat, Hafta Sonları Full Online.
Oyunu ne kadar süredir oynuyorsunuz?: Alpha Sürümünden Beri.
Daha önce Minecraftta yetki sahibi oldunuzmu?(Evet/Hayır): Evet, 8 Sunucu.
Oyunda ki sohbet tutumunuz(Resmi/Düzeyli/Arkadaşça/Sürekli :ASDASAQE gibi gülücükler atan): Resmi
Oyuna bilgi bakımından ne kadar hakimsiniz?(10 Üzerinden): 10
WorldGuard ve WorldEdit bilginiz?(10 Üzerinden): 9
Kendinizi ne kadar profesyonel görüyorsunuz?(10 Üzerinden): 10
Yaptığınız inşaalardan birkaç örnek: Alınırsam Skypeden Atarım. Benim İçin Özel.

Beyfendi Kısaca, Aradığınız Kişi Benim. Değerlendirmeye Alınırsam Sevinirim.

BenBerkholmes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Merthan Keleş
Hafta içi online olabilme saatleriniz:HaftaSonu : 4-6 Saat Hafta İci: 5-7
Oyunu ne kadar süredir oynuyorsunuz?:Minecraft Çıktıgından Beri
Daha önce Minecraftta yetki sahibi oldunuzmu?(Evet/Hayır):Evet +10
Oyunda ki sohbet tutumunuz(Resmi/Düzeyli/Arkadaşça/Sürekli :ASDASAQE gibi gülücükler atan): Arkadaşça
Oyuna bilgi bakımından ne kadar hakimsiniz?(10 Üzerinden):10
WorldGuard ve WorldEdit bilginiz?(10 Üzerinden):9
Kendinizi ne kadar profesyonel görüyorsunuz?(10 Üzerinden):10
Yaptığınız inşaalardan birkaç örnek:Kardeş Verirdim Ama Buradan Alıp Başka Yerde Kullanıyorlar O Yüüzden Skype'den Verecegim..

Kerem Er

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
büyük harflerle BUİLDER arıyoruz yazmamıza rağmen gelip direk admin olarak yetki istediniz. Ben ve diğer ortağım hariç başka admin olmayacağını söylediğimizde bu sefer Baş Admin olmak istediğinizi söylediniz. Kalıcı Builder rankı ve diğer oyun ve ts serverlarındada yetki için sizden karşılık sadece VIP'ler evlerden oluşan bir bölge istedik. Size ayrı bir sunucu açmamıza rağmen "Evleri burada yapabilirsin" dediğimde sanki sizi Admin olarak almayı kabul etmişiz gibi "Ne evi?" cevabını verdiniz. Sırf sizinle anlaşamadık diye en az 30 küsür gönüllü arkadaşın emeğine daha hiçbir şey bile görmeden direk "Server çok kötü" diyemezsiniz. Kolay gelsin

CosmoTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
büyük harflerle BUİLDER arıyoruz yazmamıza rağmen gelip direk admin olarak yetki istediniz. Ben ve diğer ortağım hariç başka admin olmayacağını söylediğimizde bu sefer Baş Admin olmak istediğinizi söylediniz. Kalıcı Builder rankı ve diğer oyun ve ts serverlarındada yetki için sizden karşılık sadece VIP'ler evlerden oluşan bir bölge istedik. Size ayrı bir sunucu açmamıza rağmen "Evleri burada yapabilirsin" dediğimde sanki sizi Admin olarak almayı kabul etmişiz gibi "Ne evi?" cevabını verdiniz. Sırf sizinle anlaşamadık diye en az 30 küsür gönüllü arkadaşın emeğine daha hiçbir şey bile görmeden direk "Server çok kötü" diyemezsiniz. Kolay gelsin
Bak Arkadaşım, Ne Evi Dediğimde. Hangi VIP Evini Kastettim. Benim Canımı Sıkma. Bir Şeyi Anlamadan Dinlemeden "Siktir Git Ya" Dedin !
Adam Akıllı Dur.