O da takım içinde bir sır olarak kalsın.Neden 21 ?
Guvenmeyen kisi siparis talebinde bulunmaz olur biter kimsenin cebinden zorla almadik ya paraVaay , buda yalan olmasın ?
Başlamadan biter demek istedim. Malum geçen günlerde s-g sunucusu açacaktın...Guvenmeyen kisi siparis talebinde bulunmaz olur biter kimsenin cebinden zorla almadik ya para![]()
Bak o dogru, plugin falan ayarlayamadigim icin bitirmek zorunda kaldimBaşlamadan biter demek istedim. Malum geçen günlerde s-g sunucusu açacaktın...
Ozaman ekle benideBak o dogru, plugin falan ayarlayamadigim icin bitirmek zorunda kaldim![]()
Agga bişşii dicem. Agga çokmu iyisin aagaKatılabilirim builder konusunda iyiyim mediavel çatısı hariç çoğu yapıları yapabildiğimi düşünüyorum skype: mirac.gulsoy.tr
Aklıyla 48 Saatte 1000 TL gibi bir nakit kazanmış bir insana yapılan son derece "değişik" bir tavır sergiliyorsun doğrusu...Umarım basarılı yapılar & projeler cıkarırsınız, yeteneğine göre ilerde birgün yolumuzda kesişebilir. Yinede takıma katılıcak arkadaslara ufak bi uyarı olsun;
ekipte kendinize dikkat edin. Sonucta gecmisi biraz değişik bir arkadasın ekibine katılıcaksınız. Ücret konusunda vb dikkatli olun.