32GB RAM'lık VDS karşılığında hub plugin paketi...

Konumuzdan memnun kaldınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    11

huseyinalperenn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
32GB RAM'lık VDS sunucu karşılığında hub plugin paketi ayarlarmısınız permlerini falan? Yapacak arkadaş tomris08 skypeden iletişime geçsin..
VERECEĞİM SUNUCU BİLGİLERİ:

32GB RAM
SADECE EBS DİSK
8CPU İŞLEMCİ (İNTEL)
1 GİGABİT BAĞLANTI HIZI
ABD LOKASYON
GELİŞMİŞ AĞ KALİTESİ İLE KANITLANMIŞ 0 LAG KALİTESİ TÜRKİYENİN EN İYİSİ.

EĞER SUNUCUNUZA MİNECRAFT SERVER KURDURMAK İSTİYORSANIZ:
1 SAAT İÇİNDE KURULUM
SLOT SINIRSIZDIR
WEBPANEL
UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI
WEB SİTESİ VE ÖZEL İP

EĞER 1.8.X HUB PLUGİN PAKETİ YAPABİLEN ARKADAŞ VARSA SKYPEDEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN YAPARSA EĞER BU MAKİNANIN SAHİBİ OLACAK :)

Son düzenleme:

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Benim Bildiğim VDS Sunucularında Slot Sınırlandırması Olmaz. Kendin Sınırlandırabiliyorsun ? Adam O Kadar Paket Hazırlıyacak Sana Sen 800 Slot Vericen Adamın Emekleri Çöpe Gider.

huseyinalperenn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
32 gb ramlık vds verip 800 slot ile mi sınırlandırıyorsunuz ?
Slot sınırsızdır tavsiyemiz 800 ile 1000 arası
Benim Bildiğim VDS Sunucularında Slot Sınırlandırması Olmaz. Kendin Sınırlandırabiliyorsun ? Adam O Kadar Paket Hazırlıyacak Sana Sen 800 Slot Vericen Adamın Emekleri Çöpe Gider.
Katılıyorum Sana Aerenn
32 gb ramlık vds verip 800 slot ile mi sınırlandırıyorsunuz ?

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aylık mı veriyorsunuz ? Ayrıca lagsız kavramını bir kenara bırakın. Amerika'dan buraya TürkTelekom fiber kabloları gelmiyor. Paris'ten buraya kadar uzanıyor. Ve siz denizin ötesinden bahsediyorsunuz.

Ekleme: Test yapınca 201 ms çıkıyor. Edirne'de yaşıyorum.

huseyinalperenn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
3- Spam: İçeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar spam olarak kabul edilir.
Aylık mı veriyorsunuz ? Ayrıca lagsız kavramını bir kenara bırakın. Amerika'dan buraya TürkTelekom fiber kabloları gelmiyor. Paris'ten buraya kadar uzanıyor. Ve siz denizin ötesinden bahsediyorsunuz.

Ekleme: Test yapınca 201 ms çıkıyor. Edirne'de yaşıyorum.
MERHABA BAYİ FİRMAMIZ AMERİKADA OLDUĞU İÇİN AMERİKA ANLAŞMALIYIM BANA AİT AYRI Bİ ODA VAR ORDA MAKİNALARIM DURUYOR ORDA ELEKTRİK KESİNTİSİNE KARŞI JENERAYOR VS. İNTETNET BAĞLANTISIDA AYRI MODEM TÜM MAKİNALARA BAĞLI BENDE BAYİ PANELİMDEN YÖNETİYORUM :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
MERHABA BAYİ FİRMAMIZ AMERİKADA OLDUĞU İÇİN AMERİKA ANLAŞMALIYIM BANA AİT AYRI Bİ ODA VAR ORDA MAKİNALARIM DURUYOR ORDA ELEKTRİK KESİNTİSİNE KARŞI JENERAYOR VS. İNTETNET BAĞLANTISIDA AYRI MODEM TÜM MAKİNALARA BAĞLI BENDE BAYİ PANELİMDEN YÖNETİYORUM :)
E ping hâlâ aynı.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
paketi alıpta vermeyeceğin ne malum?