.

_BloSweTe_

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
50
Ruh hali
Merhaba , Aşşağıda Yazdıgım Skript Çok Lazım Tam bitirip Atabilen Var ise Minnettar Olurum Fakat Temelini & Örneğini Öğrenmem için Atabilicek kişileri daha çok yeylerim
- bir menü açılıcak ve her maden kırıldıgında oraya kırılan cehver gelicek ve altında kaç tane kırıldıgı yazıcak ve onun altındada o miktara göre satış fiyatı olucak Ayrıca, seçilen fiyata ve miktarına göre çarpılıp satılıcak . önerilere , yardımlara , eleştirilere açığım .
Bunu Skript İle Yazmak Biraz Zor Olabilir Bu yüzden hem iş teklifleri hemde burdaki sayın forum üyelerine yardım ediyorum biraz zor ama ben size plugin tavsiye ederim.

Deluxe Menus > TIKLA
Chest Commands > TIKLA

İstediğinizi kullanın;
İyi Günler!


İletişim ve İş Teklifleri | [email protected] |
Discord: www.discord.me/pluginmarket

Merhaba, benim adım Ege sizinle çalışmayı isterim bu yüzden hakkımdaki bilgileri size aktarmaktayım.

Hakkımda: Adım Ege Yaşım 16, 3 Yıllık web tasarım & plugin & skript & kaliteli discord sunucusu & intro & video edit gibi şeylerle ilgileniyorum. Bunları tabiikide bedavaya vermiyorum nasıl olsa emek veriyoruz değil mi?
Umarım bunu anlarsınız herkes bedava istiyor ama olmaz çünkü emek verilen şeye değer verilir? ve bu kodlamalar çok zor umarım anlarsınız.
Ayrı bir şekilde ücret ödemek istemiyorsanız benim kurduğum discord sunucusunda "Plug Market" Açılımı Plugin Market Anlamışsınızdır.
Dediğim gibi bu sunucuda invite = skript & plugin gibi şeyler.

Tecrübelimiyim?

Evet, birçok yerde iş yaptım. Frosty Craft veya daha çok başka sunucuların yazılımcısı oldum. Plugin arada yazarım pek sevmem açıkçası skript veya onun dışındaki yazılımlara daha çok ilgi gösteririm. Domain veya hosting kiralaması yapıyorum "BATİHOST" tarafından satın alıp bir web sitesi hosting & domain sizlere sunmaktayım. Dediğim gibi belirli bir ücretle tabiikide. Umarım birlikte çalışırız.

Teşekkürler,
Ege
 

Üst