5 yada 6 kişilik "Age Of Empires2:HD" oynamak isteyenler toplansın...

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilirsiniz bu oyun efsanedir. Her zaman sarar. Yıllar da geçse eskimeyecektir.. En son çıkan HD versiyonuyla tekrardan gündeme gelmişti geçtiğimiz yıllar içerisinde... Arada bir yeni oyun açmak üzere bir grup oluşturmak istedim. Başta arkadaşlık ortamı önemli !
Yani ön planda bu olacak. Tek oyun atımlık adam aramıyorum hiçbir zaman. Güzel seviyeli bi dostluk abi kardeşlik ortamı oluşsun, kalıcı olsun.. Neyse konu başlığına dönelim;
AGE OF EMPIRES II (HD) oynamak için katılımcı arkadaşlar kardeşler arıyorum.
Yaş konusuna çok takılmış değilim ama
18+ olursa daha iyi gibi olabilir, şahsen ben ortada epey büyük kalacağım yoksa (:

[ Not: Duruma göre gameplay video çekilecek. En az 4 kişi biriktiği taktirde Kaliteli şekilde video çekilip yayına vereceğim ]

Bu arada oyunu orijinal olup "Steam" üzerinden alınmış olanlar multiplayer uzak ağ bağlantısı yapabilmekteymiş :/ Yani durumu bu şekilde olan arkadaşlar varsa toplanalım yinede. Konu açık kalacak.. Arasıra çokgüzel indirimlere girmişti AOF2HD . Belki hatıra olarak alanlar olmuştur benim gibi.. Hah işte varsa konu altında buluşalım. Sevgiler selamlar...
[DOUBLEPOST=1418744565,1418564198][/DOUBLEPOST]_____
güncel
[DOUBLEPOST=1419724898][/DOUBLEPOST]Güncel

Son düzenleme:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
steam ashe1232 ekleyebilirsin oyunu yarin alcagim 2005 en iyi strateji oyuncusu secilmisimdir...
Mâlum 2 Aralık tarihine kadar çok güzel indirimler mevcut steam'de. AoE 2 ve 3'ün complete paketini almayı öneriyorum herkese. Kalmayacak bi fırsat bence.. Zaten sırf hatıra olsun diye bile steam kütüphanemizde bulunması gereken oyundur diye düşünüyorum acizâne.. Sevgiler saygılar cümleten.

Evet yeni arkadaşları da aramızda görmek isteriz.

Bu konuyu hangi tarihte görürseniz görün, mutlaka iletişime geçin. Kalıcı bir arkadaşlık kuracağız, en güzeli de bu zaten.

Görüşmek dileğiyle arkadaşlar...

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
steam; skype; curse; youtube; facebook = yentibaba
yazarak bulabilirsiniz. sevgiler.[DOUBLEPOST=1435902870,1434221291][/DOUBLEPOST]+ Güncel [DOUBLEPOST=1437716709][/DOUBLEPOST]+Güncel[DOUBLEPOST=1437949075][/DOUBLEPOST]+ Güncel