600tl limit ile kulaklık ve mouse önerisi.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Yaklaşık olarak 600tl kadar limitim var csgoda mükkemmel seviyede ses kasmak, muzik dinlemek, saatlerce durabileceğim oynayabileceğim bir kulaklık istiyorum.Almayı düşündüğüm ürünler.Derseniz razer kraken 7.1 almayıda düşünebilirim veya diğer önerililrerinizi alabilirim iyi günler.
Not: eBay veya Amazondan almayı düşünüyorum.
- Razer Kraken Pro Yeşil
- Razer DeathAdder

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DeathAdder Chroma şiddetle tavsiye edilir. (Ellerin küçükse eğer biraz zorlanabilirsin başlarda)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neden tavsiye ediyosun açıklarmısın ne özelliği var neler sağlayacak bana ben şeklini beğendim
Üzerindeki rgb aydınlatmaları kendi yazılımlarıyla istediğin gibi düzenleyebiliyorsun bir oyunda indicator olarak kullanabilirsin veya mouseunun bulunduğu yere göre renk değiştirmesini sağlayabilirsin mesela. Oldukça ergonomik saatlerce kullanmama rağmen en ufak bir rahatsızlık dahi hissetmiyorum.

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kulaklık 500tl mousede eklemek istiyorum ebaydan alsam ne kadara gelir ?
Hocam oyunlarda çok üstün ses performansı sağlıyor.CS:GO da bırak adamın attığı adımı duymayı,aldığı nefesi bile duyarsın.E-bay'dan alırsan,yine gümrüğe takılır ve aynı fiyata alırsın.Ayrıca 100 tl,iyi bir mouse için yeterli bir fiyat.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Mouseyi hangi tutuş tarzında tutuyorsun ve makro vs ilgi duyuyormusun belirtirsen mouse konusunda yardımcı olabilirim ama kulaklık konusunda bir şey diyemem bimden aldığım kulaklığı kullanıyorum hala :ci:
https://store.****************/d6/4a/db/d64adbd650eda0ec4e188d5363fb99c7.png

Tiglon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kulaklık 500tl mousede eklemek istiyorum ebaydan alsam ne kadara gelir ?
Zaten açıklamasını okursan:G633 Artemis Spectrum™ Oyun Kulaklığı’yla geniş sinematik ses elde edin. 7.1 Dolby® Surround Sound* ve Pro-G™ ses sürücüleri inanılmaz ses doğruluğu sunar. Arkanızdan gizlice yaklaşan düşmanları, özel yetenek efektlerini, devasa ortamları ve ilham verici oyun müziklerini duymanız gerektiği şekilde duyun. Artemis Spectrum™, ciddi ses hayranlarına layık bir oyun kulaklığıdır.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zaten açıklamasını okursan:G633 Artemis Spectrum™ Oyun Kulaklığı’yla geniş sinematik ses elde edin. 7.1 Dolby® Surround Sound* ve Pro-G™ ses sürücüleri inanılmaz ses doğruluğu sunar. Arkanızdan gizlice yaklaşan düşmanları, özel yetenek efektlerini, devasa ortamları ve ilham verici oyun müziklerini duymanız gerektiği şekilde duyun. Artemis Spectrum™, ciddi ses hayranlarına layık bir oyun kulaklığıdır.
Yazan açıklamaya bakarsan Everest - Frisby - Adını bile bilmediğim diğer markalar baktığında sana öyle şeyler vaat ederki aldığında mouseyi elin kullanacak değilde mouse elini kontrol edip direk hile gibi oynayacağım sanırsın razer - ss vs karşılaştırdığında bunlardan bile daha kaliteli olduğunu düşünüp onu alırsın eve geliğinde anlarsınki iş işten çoktan geçmiş. Mouse için konuştum kulaklık içinde olay aynı inan bana aldığım 15 liralık kulaklığın arka kısmında yazan yazıları okuduğunda 7+1 ses sisteminden daha iyi vs eve geldiğinde nokia kulaklığından farklı yok.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Mouseyi hangi tutuş tarzında tutuyorsun ve makro vs ilgi duyuyormusun belirtirsen mouse konusunda yardımcı olabilirim ama kulaklık konusunda bir şey diyemem bimden aldığım kulaklığı kullanıyorum hala :ci:
https://store.****************/d6/4a/db/d64adbd650eda0ec4e188d5363fb99c7.png
Genellikle "Fingertrip Grip" olarak tutuyorum sanırım.
İşte istediğim şey budur mauseyi iptal edip onumu alsam diyorum ? ama ses dışında oynamamı bozabilir onun için mausede önemli tabikide.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Razer ürünlerinden vazgeçmeyen biri olarak Deathadder Chroma ve Kraken 7.1 Chroma almanı şiddetle tavsiye ederim. Kulaklık 3-4 saatten sonra rahatsız edebiliyor, ama kışın kullanmak kadar güzel bir şey yok :)