Unknownloce
Dare Desu Ka?
- En iyi cevaplar
- 2
- Alınacak Yetkililer
-
- Ortak
Server kurmak ister misin?
Selam millet! Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir aralar çok mani harcayıp, sonradan hevesim gittiği oyuna tekrardan bi adım atmak istedim.
Uzun lafın kısası 1 yıllık, 64GB Ram - 12 Çekirdekli bir makinem var. Tabii ki de bende herkes gibi ortak arıyorum.
İstediğim şartlar;
- 16-18 yaşında olması.
- Pluginlerden - Skriptlerden iyi anlaması.
- Mikrofonu olursa iyi olur.
- Discord'u kesinlikle olsun.
- Rastgele insanlar kesinlikle ve kesinlikle gelmesin. Aradığım kişiler; belirli güvenilir taglara sahip olabilir, Gamer Forumun'da sevip sayılan kişiler olabilir, Gamer yetkili ekibinde bulunan insanlar olabilir.
(Diğer açık detayları özelden rahatlıkla konuşabiliriz.)
Biraz kendimden bahsedeyim;
Adım Ömer, Yalova'da yaşıyorum. 17. yaşıma sayılı zamanlar kaldı. Bir yılımı Photoshop'a adamış, bir yıldırda satış yapan tasarımcıyım. Yazarlık yapmaya bayılırım. Forumun yan sitesi, Hytale . TC'de forum yöneticisiyim. Son zamanlarımda kendi sitemi açmak için uğraşıyorum. Unknownloce . com (coming soon). Çok büyük bir şekilde olmasada, ufak plugin paketleri yapıyorum. Skriptden açıkçası zerre anlamıyorum.
-
Makine ve tasarımsal şeyler (logo, konu tasarımı, icon, reklam banneri gif, bannerler, tanımlar, reklamlar vs.) benden,
plugin paketleri ve sistemlerler ortağımdan yapılmasını bekliyorum. Direk; Faction, Skyblock ve Survival açmayı düşünmek güzel olabilir.
Sunucu adıymış, sitesiymiş hiçbir şey daha belli değil onlar ilerki zamanlarda konuşulur.
-
Bana ulaşmak için:
Discord: Unknownloce#5034
Discord kişisel serverim: discord . gg / 6kXqVVy
Discord Minecraft Satış Takımım: discord . gg / g7QtpmE
İyi forumlar.