64GB Ram 12 Çekirdek Desem?

Unknownloce

Dare Desu Ka?
En iyi cevaplar
2
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak

Server kurmak ister misin?
Selam millet! Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir aralar çok mani harcayıp, sonradan hevesim gittiği oyuna tekrardan bi adım atmak istedim.
Uzun lafın kısası 1 yıllık, 64GB Ram - 12 Çekirdekli bir makinem var. Tabii ki de bende herkes gibi ortak arıyorum.

İstediğim şartlar;
-
16-18 yaşında olması.
- Pluginlerden - Skriptlerden iyi anlaması.
- Mikrofonu olursa iyi olur.
- Discord'u kesinlikle olsun.
- Rastgele insanlar kesinlikle ve kesinlikle gelmesin. Aradığım kişiler; belirli güvenilir taglara sahip olabilir, Gamer Forumun'da sevip sayılan kişiler olabilir, Gamer yetkili ekibinde bulunan insanlar olabilir.
(Diğer açık detayları özelden rahatlıkla konuşabiliriz.)

Biraz kendimden bahsedeyim;

Adım Ömer, Yalova'da yaşıyorum. 17. yaşıma sayılı zamanlar kaldı. Bir yılımı Photoshop'a adamış, bir yıldırda satış yapan tasarımcıyım. Yazarlık yapmaya bayılırım. Forumun yan sitesi, Hytale . TC'de forum yöneticisiyim. Son zamanlarımda kendi sitemi açmak için uğraşıyorum. Unknownloce . com (coming soon). Çok büyük bir şekilde olmasada, ufak plugin paketleri yapıyorum. Skriptden açıkçası zerre anlamıyorum.

-
Makine ve tasarımsal şeyler (logo, konu tasarımı, icon, reklam banneri gif, bannerler, tanımlar, reklamlar vs.) benden,
plugin paketleri ve sistemlerler ortağımdan yapılmasını bekliyorum. Direk; Faction, Skyblock ve Survival açmayı düşünmek güzel olabilir.
Sunucu adıymış, sitesiymiş hiçbir şey daha belli değil onlar ilerki zamanlarda konuşulur.
-

Bana ulaşmak için:
Discord:
Unknownloce#5034
Discord kişisel serverim: discord . gg / 6kXqVVy
Discord Minecraft Satış Takımım:
discord . gg / g7QtpmE

İyi forumlar.