kurarsak ? yada map tasarlıyorum 150tllik bir para kazanıyorum bana güzel ve iyi builderlar bulup bir satın alabilirsen çok güzel şeyler oalbilir
Var ama biraz ilginç modern Rpg Fln ama bilmiyorum daha başlamadımsenin aklında planladığın server var mı ? ben 70 tl lik destek olabilirim eğer serveri kurmuuşsan veya server içinbirikimlerin varsa (özele yaz)
Mmorpg kurcakdan benden yardım iste.Var ama biraz ilginç modern Rpg Fln ama bilmiyorum daha başlamadım
Olurda.İpaddayım.Pc tüekiyede ben akmanyada tüekiyeye 2 hafta sonra dönecem.Almanyadayken skript yapabilirm.Zaten tüekiyeye gidi ce sırasıyla survival , assasians creed mmorpg , minigames , hungergames , faction , hub serveri açacağım. eskiden bukkitle o kadar cok uğraştımki sonturkun aynısını bile en fazla 2 haftada yapabilirim.istersen kuralım ? para sorun değilde benim böle bir konu üzerine yaptığım bir map var onu bulabilirsem çok güzel olcak yada sıfırdan yapalım ?
mütişsin ben şu an hg mapı tasarlıyorum bitince satacağım fiyat 49 Tl ama bi güzellik yaparım hadi gelince görüşürüz bende Rpgnin şeyini hazırlayım mapınıOlurda.İpaddayım.Pc tüekiyede ben akmanyada tüekiyeye 2 hafta sonra dönecem.Almanyadayken skript yapabilirm.Zaten tüekiyeye gidi ce sırasıyla survival , assasians creed mmorpg , minigames , hungergames , faction , hub serveri açacağım. eskiden bukkitle o kadar cok uğraştımki sonturkun aynısını bile en fazla 2 haftada yapabilirim.
Bu arada skript plugin gibi birşrydir. Sana şöle diyeyim skript yazınca pluginle aynı görevi görür.Örneğin asa ile adam öldürme skripti fln.Boşver. Ben sana hangi sw için hangi skripti yazim dersem sen hangi plugini yazim olarak algıla
Ok.Skype: farukalpayminecraft ekle.mütişsin ben şu an hg mapı tasarlıyorum bitince satacağım fiyat 49 Tl ama bi güzellik yaparım hadi gelince görüşürüz bende Rpgnin şeyini hazırlayım mapını
Donamin varbeyler domain varsa sitenizi kurarım
Donamin var
Hostinger den aldım. den aldım.
Darksurvival.hol.es # bu benim wite sonturkun üku gibi yapabilirmisin?
1.neden tehlikeli?yaparımda hostinger deneyimim var da bunlar çok tehlikeli işler hem free hosting hem free alt domain[DOUBLEPOST=1408286719,1408286674][/DOUBLEPOST]bnim elimde şu an 70 tl lik hosting var eğer ynt den 25 tl ye domain alırsan süper olur sana kalmış