70 tl lik hostinge sahibim

bloodby

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
70 tl lik hostinge sahibim . herhangi bir server ile ortak olurum sitesini yaparım .

Leroy100

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kurarsak ? yada map tasarlıyorum 150tllik bir para kazanıyorum bana güzel ve iyi builderlar bulup bir satın alabilirsen çok güzel şeyler oalbilir

bloodby

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
kurarsak ? yada map tasarlıyorum 150tllik bir para kazanıyorum bana güzel ve iyi builderlar bulup bir satın alabilirsen çok güzel şeyler oalbilir

senin aklında planladığın server var mı ? ben 70 tl lik destek olabilirim eğer serveri kurmuuşsan veya server içinbirikimlerin varsa (özele yaz)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana site lazım.
İletişmime geçerseniz sevinirim.

Leroy100

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
istersen kuralım ? para sorun değilde benim böle bir konu üzerine yaptığım bir map var onu bulabilirsem çok güzel olcak yada sıfırdan yapalım ?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
istersen kuralım ? para sorun değilde benim böle bir konu üzerine yaptığım bir map var onu bulabilirsem çok güzel olcak yada sıfırdan yapalım ?
Olurda.İpaddayım.Pc tüekiyede ben akmanyada :D tüekiyeye 2 hafta sonra dönecem.Almanyadayken skript yapabilirm.Zaten tüekiyeye gidi ce sırasıyla survival , assasians creed mmorpg , minigames , hungergames , faction , hub serveri açacağım. :D eskiden bukkitle o kadar cok uğraştımki sonturkun aynısını bile en fazla 2 haftada yapabilirim.
Bu arada skript plugin gibi birşrydir. Sana şöle diyeyim skript yazınca pluginle aynı görevi görür.Örneğin asa ile adam öldürme skripti fln.Boşver. Ben sana hangi sw için hangi skripti yazim dersem sen hangi plugini yazim olarak algıla :D

Leroy100

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olurda.İpaddayım.Pc tüekiyede ben akmanyada :D tüekiyeye 2 hafta sonra dönecem.Almanyadayken skript yapabilirm.Zaten tüekiyeye gidi ce sırasıyla survival , assasians creed mmorpg , minigames , hungergames , faction , hub serveri açacağım. :D eskiden bukkitle o kadar cok uğraştımki sonturkun aynısını bile en fazla 2 haftada yapabilirim.
Bu arada skript plugin gibi birşrydir. Sana şöle diyeyim skript yazınca pluginle aynı görevi görür.Örneğin asa ile adam öldürme skripti fln.Boşver. Ben sana hangi sw için hangi skripti yazim dersem sen hangi plugini yazim olarak algıla :D
mütişsin ben şu an hg mapı tasarlıyorum bitince satacağım fiyat 49 Tl ama bi güzellik yaparım hadi gelince görüşürüz bende Rpgnin şeyini hazırlayım mapını :D

bloodby

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
beyler domain varsa sitenizi kurarım[DOUBLEPOST=1408286479,1408286434][/DOUBLEPOST]yada alırsanız..

bloodby

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Donamin var
Hostinger den aldım. den aldım.
Darksurvival.hol.es # bu benim wite sonturkun üku gibi yapabilirmisin?

yaparımda hostinger deneyimim var da bunlar çok tehlikeli işler hem free hosting hem free alt domain[DOUBLEPOST=1408286719,1408286674][/DOUBLEPOST]bnim elimde şu an 70 tl lik hosting var eğer ynt den 25 tl ye domain alırsan süper olur sana kalmış

bloodby

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
bana güveniyorsan free hostinger i yaparım evde canım sıkılıyo:D

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
yaparımda hostinger deneyimim var da bunlar çok tehlikeli işler hem free hosting hem free alt domain[DOUBLEPOST=1408286719,1408286674][/DOUBLEPOST]bnim elimde şu an 70 tl lik hosting var eğer ynt den 25 tl ye domain alırsan süper olur sana kalmış
1.neden tehlikeli?
2.zaten dosylar ftp dışındada korunucak