- En iyi cevaplar
- 0
Senin için çok güzel bir sorunBenim için sorun değil sansürlemesen de olur.
Senin için çok güzel bir sorunBenim için sorun değil sansürlemesen de olur.
Ya konuşma aç ya da profilini aç böyle konuda tartışınca olmuyor biliyorsun sonra da uyarı alıyoruz.Senin için çok güzel bir sorun
Fps oyunlarına 15 yaşında başladım doğruya doğru peki ayrıca sen 15 yaşında varmısın ufak bir bilgi oyuncuların çoğu 9-13 yaşındaki belki daha küçük abilerden oluşuyor
Siz diyorsunuzki her oyunun bir yaş kitlesi var bana göre diğerlerini rahatsız etmedigi surece sıkıntı yokHer yaşa görelik online oyun var ama burada kaos yaratan şey genelde büyük kitlenin oynadığı +15'lik online oyunları 13 yaş altı insanların oynaması ve herkesi rahatsız etmesi işte sorun burada bunu tartışıyoruz biz şu an da.Ve her yaşa uygun oynanılan oyunlarda ilk çıktığı zaman ki saygı,sevgi ve hoş görü kavramının yok olmasını tartışıyoruz fakat siz her halde kişiye yönelik hakaret atmak gibi anlıyorsunuz yazdıklarımı.
İşte onu diyorlarSiz diyorsunuzki her oyunun bir yaş kitlesi var bana göre diğerlerini rahatsız etmedigi surece sıkıntı yok
Aynn biraz yawaş.Tartışmaya hacet yok beyler.
Ayrıca mod çok yavaş çalışıyor.
Bunu plugin'e dökebilseler neler çıkar neler.![]()
Ondan daha çok web ile neler yapılır.Aynn biraz yawaş.
Düşünsene plugine çıkartıyorlar serverde dev ekran böyle twicht açılmış canlı yayın yapıyorlar eheh![]()
İnsanları rahatsız etmeyide herkes annesinin karnında öğrenmiyor. Hep o küfür eden - hakaret edenleri örnek alıyorlar. Onlar yapmasa yeni nesil böyle olur mu?İşte onu diyorlar
rahatsız ettikleri için böyle diyorlar