abonemin artmasını istiyorum

kursat60

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Ben Kürşat[Oyun Grubu] Artık size Yeni 2 seri için hazır oldugumu bildirmek istiyorum.
kanalımda 15 abonelik[subscribe] olursa yeni 1 seri baslatacagım Rome Total War olabilir. 26 oluncada 2. seriyi baslatacagım.
2. seri prototype 2 olacak oyunu 3 günde bitirdim :sırıtmak: 3. seriyi Sonraki geliştirmelerde ne zamana olacagını soylerim.

Oyun Grubu Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Sen öyle insanlara tüyo veremessin aman 15 abone istiyorum , sonra yeni serim başlatcam zaa ,,,
sen ilk bi kanalına biraz video yükle insanlar beenirse abone olur kardeşim ya adam abone karşılığında seri veriyor.
sanki, birisi öyle yapacak belki insanlar abone olmayacak -dediğim gibi biraz video yükle insanlar anca severlerse abone olur mesela benim kanalımda 1 abone var hemde 3,4 video yüklü.

kursat60

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş yapacak birşeyim yokki abone sayım artarsa beni takip edebilirler bende boşuna video koymam

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
O benim sorunum değil öyle insanlara emir vererek olmuyo bu işler.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube kanalın kaliteli olması lazım insanlara emir vererek abone çekemezsin hiçbir zaman. :inek:

kursat60

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sadece bildiri yaptım kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez hazır oldugumu bildirdim diyorum artık çesit çesit videolar cekmeye hazırım diyorum abone sayımı arttırın demiyorum rica ediyorum

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Başlıkta "Abone sayımın artmasını istiyorum" yazıyor.