Açacağım rol serverine ekip kuruyorum...

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar rol sahalarına yeniden dönmeye karar verdikten sonra bir ekibe ihtiyacım olduğunu anladım ve şu şekilde alımlar yapıyorum...
1_İletişim Moderatörü
2_Builder
3_Menejer
4_Kontrol Moderatörü
5_Bilgi Moderatörü
6_Yardımcı Moderatör
bu şekilde 6 alım yapıyorum bazıları birer bazıları 2 şer olmak üzere eğer girmek istiyorsanız...
şu formu doldurun[buraya kısa açıklama yapıyorum uzun uzun konuşulur sonra]:
Ad:
Soyad:
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir:
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:

İsteyen arkadaş buraya yorum atsın isteyen arkadaş skypemi : coldfire189 ekleyerek versin...

• Beğen
Reactions: DIO

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reis sana az önce dedim ya RPG sunucu açacağım diye bu projede beraber çalışalım mı

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Reis sana az önce dedim ya RPG sunucu açacağım diye bu projede beraber çalışalım mı

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi
elbette ben her türlü şekilde yardım ederim sana fakat benden beklentisi olan insanlar var onları kırmamak amacıyla ayrı bir server açaçacağım ama istersen senin ekibinede girer sanada aynı süreyi ayırır ve seninle çalışırım kardeş...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ad: Karahan
Soyad: Çok şart olmadıkça vermek istemiyorum.
Ne olmak istiyorsunuz: Yardımcı Moderatör olmak istiyorum.
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın: Ne yazık ki bu yetkilerin isimleri global değil lakin size anladığım kadarıyla şunu söyleyebilirim; "Yardımcı moderatörler sunucu yapımında ve geliştirmede yardımcı olur."
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir: Daha önce en az 10 RP sunucuda çalışmam ve 1 defa kendi sunucumu kurup 20/20 çekebilen bir sunucu yapmam.
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz: Şu sıralar herhangi bir RP sunucu olmadığı için bu sunucuyu açmada hızlandırmak ve başkalarının oynayabileceği RP sunucuyu sunmak.

• Beğen
Reactions: DIO

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
görmedim pardon :D[DOUBLEPOST=1411894914,1411894760][/DOUBLEPOST]Ad:recep
Soyad:tutmaz
Ne olmak istiyorsunuz:Kontrol Moderatörü
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:Kontrol Moderatörü yetkilileri kontrol eder wg leri kontrol eder bildiğimkadarıyla
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir:çalıştığım tüm swlerde sw çok kötü olsa bile 15/20 yapardım ve tecrübeliyimdir
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:iyi bir server olacağını düşünüyorum
doğru olduğunuz yerler var fakat rol serverin iş değişiyor elbette önemli olan 15/20 yapmak değil önemli olan 5 kişinin arasından rol bilen 3 kişiyi seçebilmektir... Kontrol moderataörü ile söyledikleriniz doğru fakat genel kontrolleri yapar yani tam bilgili adamları almalıyız o konuda istersen skype ekle konuşalım coldfire189

Beyluce

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Eren
Soyad: Meyaper
Ne olmak istiyorsunuz: Builder
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın: Builder, çeşitli harita yapılar eklerim
Önceden 9 serverde çalıştım 3 yıldır mc oynuyom herkesin zevkine önem veririm, dikkat çekici editler yaparım
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz: Rol serverleri hoşuma gidiyor

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
oo Kaan abi servermi açıyorsun son açtığın serverde ailesel durumdan kapatıcam bidaha açmıcam diyordun istersen mapı yaparken yardım ederim yetki filan istemem sadece zevk için taş mimarim,odun mimarim,kuvars mimarim baya iyidir :)

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Eren
Soyad: Meyaper
Ne olmak istiyorsunuz: Builder
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın: Builder, çeşitli harita yapılar eklerim
Önceden 9 serverde çalıştım 3 yıldır mc oynuyom herkesin zevkine önem veririm, dikkat çekici editler yaparım
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz: Rol serverleri hoşuma gidiyor
coldfire189 skype ekleyin konuşalım...[DOUBLEPOST=1411900272,1411900175][/DOUBLEPOST]
oo Kaan abi servermi açıyorsun son açtığın serverde ailesel durumdan kapatıcam bidaha açmıcam diyordun istersen mapı yaparken yardım ederim yetki filan istemem sadece zevk için taş mimarim,odun mimarim,kuvars mimarim baya iyidir :)
beraat coldfire189 yeni skypem ekle konuşalım :D...

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İletişim Moderatörü nedir ?

JumpCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Mert
Soyad: Demirtürk
Yas 15
istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:İletişim Moderatörü Oyuncuların Sorunlarını Cözmek
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir: Oyuncularla İyi anlasırım
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:RolePlay ServerlerAz Oldugu için

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim:Mert
Soyad:Demirtürk
Yas 15
istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:İletişim Moderatörü
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir:oyuncularla İyi anlasırım
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:RolePlay ServerlerAz Oldugu için
coldfire189 skype adresim ekleyin konuşalım...

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Ferhat
Soyad:Narcı
Ne olmak istiyorsunuz:Kontrol Moderatör ü
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:Benim anladığım kadarıyla oyuncuların yaptıklarını ne yapıyolar hile kullanıyolarmı bug yapıyolarmı diye kontrol eder ve rol yapan yapamayanı kufur edeni anlar wg ler bozukmu kontrol eder
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir: daha önce oynadığım yerlerde hep bug ve hack kullanıyolardı aynı şeyin burda olmasını engellemek amacıyla
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:tandığım ve sevdiğim birisi olduğun için sana yardım etmek istiyorum

Son düzenleme:

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Emre
Soyad:Çok gerekmedikçe vermek istemiyorum.
Ne olmak istiyorsunuz:Yardımcı Moderatör olmak istiyorum.
Olmak istediğiniz yetkinin ne olduğunu ve ne yaptığını açıklayın:Yardımcı moderatör sunucu yapımında ve geliştirmede yardımcı olabilir aklıma bunlar geldi.
Bu işi yapabileceğinizi düşünmenize destek veren şey nedir:Bilmiyorum .-.
Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz:RP Server piyasada neredeyse hiç olmadığı için.