Premium değil iseniz başka bir isim kullanınbirisi beni sürekli trollüyor login yapamıyom o benim hesabımla girdiği için (şifre bilmiyor fakat giremiyeyim diye çıkmıyorda)!
Premium değil iseniz başka bir isim kullanınbirisi beni sürekli trollüyor login yapamıyom o benim hesabımla girdiği için (şifre bilmiyor fakat giremiyeyim diye çıkmıyorda)!
Eski Siege sunucusunda ayıran ne vardı ki de bu daha fazla oyunlu olan sunucu kötü olmuş ?O eski siege serverindeki gibi olmamış.Ama güzel yinede.
Map ve Kitler Değişince AlışamamışlardırEski Siege sunucusunda ayıran ne vardı ki de bu daha fazla oyunlu olan sunucu kötü olmuş ?
Lobide ufak bir sıkıntı olmuş sabah malum okulda olunca bilgide gelmedi elime. 7/24 oynadıgın sanırsam "Skolexcraft"'dı ?[DOUBLEPOST=1426609714,1426517241][/DOUBLEPOST]Skyblock sıfırlanmıştır!Bir ara 7/24 oynadığım favori faction sunucumdu.
Umarım bu sefer kapatmazsınız serveri , başarılar.
Edit : Servere bağlanamıyorum :l
SkyBlock CobbleCoin Sistemi Komple DeğişmiştirSkyblock sıfırlanmıştır!
Girebilirsiniz[DOUBLEPOST=1427122857,1427037243][/DOUBLEPOST]Sunucuya saldırı yapan arkadaşlara buradan selam olsun.Demek ki fena batmışız arkadaşlara. Saldırıyı engellemek için IP'Yi Kilitlemek zorunda kaldık. Bu yüzden kapalı gözüktü.Sunucu şu anda açıktır!Adımla Kayıt Olunmuş Nick: Onuraygun
Saldırı Yapmaktan Ne Anlıyorlarsa Artık Amaçları Nedir AnlayamıyorumGirebilirsiniz[DOUBLEPOST=1427122857,1427037243][/DOUBLEPOST]Sunucuya saldırı yapan arkadaşlara buradan selam olsun.Demek ki fena batmışız arkadaşlara. Saldırıyı engellemek için IP'Yi Kilitlemek zorunda kaldık. Bu yüzden kapalı gözüktü.Sunucu şu anda açıktır!